MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Avanos Ahmet Ergün Ortaokulu’ndan bir büyük başarı daha

EĞİTİM 27.07.2021 - 14:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Avanos Ahmet Ergün Ortaokulu’ndan bir büyük başarı daha

Avanos Ahmet Ergün Ortaokulu açıklanan Liselere Giriş Yerleştirme sonuçlarına göre büyük bir başarıya daha imza atmanın haklı gururunu yaşıyor.
  Sorumlu öğrenciler, sorunsuz yarınlar sloganı ile yola çıkan Avanos Ahmet Ergün Ortaokulu Liselere Giriş yerleştirme sonuçlarına göre 15 öğrencisi Fen Lisesi, 1 öğrencisi proje okulu, 5 öğrenci Nevşehir Merkez Anadolu Lisesi, 1 öğrenci Sosyal Bilimler Lisesi, 1 öğrenci Spor Lisesi, 2 öğrenci Resim Bölümü, 2 öğrenci Sağlık Meslek Lisesi, 12 öğrencisi Avanos Anadolu Lisesi, 11 öğrencisi meslek lisesi ve 2 öğrencisi ise İmam Hatip Liselerine yerleşti.   Avanos Ahmet Ergün Ortaokul Müdürü Fatma Yıldız Yaman açıklamasında, “Sorumlu öğrenciler sorunsuz yarınla sloganı ile yola çıkan pandemi dönemini fırsata çeviren, sosyal, kültürel, akademik ve sportif anlamda tam donanımı ile dikkatleri çeken başarılı okulumuz bu özelliklerini LGS sınavı sonrasına da taşıyarak Avanos' ta gurur kaynağı oldu. Avanos Ahmet Ergün Ortaokulu İdareci, öğretmen ve öğrencilerini kutluyor, başarılar diliyoruz” dedi.
Avanos Ahmet Ergün Ortaokulu açıklanan Liselere Giriş Yerleştirme sonuçlarına göre büyük bir başarıya daha imza atmanın haklı gururunu yaşıyor.

 

Sorumlu öğrenciler, sorunsuz yarınlar sloganı ile yola çıkan Avanos Ahmet Ergün Ortaokulu Liselere Giriş yerleştirme sonuçlarına göre 15 öğrencisi Fen Lisesi, 1 öğrencisi proje okulu, 5 öğrenci Nevşehir Merkez Anadolu Lisesi, 1 öğrenci Sosyal Bilimler Lisesi, 1 öğrenci Spor Lisesi, 2 öğrenci Resim Bölümü, 2 öğrenci Sağlık Meslek Lisesi, 12 öğrencisi Avanos Anadolu Lisesi, 11 öğrencisi meslek lisesi ve 2 öğrencisi ise İmam Hatip Liselerine yerleşti.

 

Avanos Ahmet Ergün Ortaokul Müdürü Fatma Yıldız Yaman açıklamasında, “Sorumlu öğrenciler sorunsuz yarınla sloganı ile yola çıkan pandemi dönemini fırsata çeviren, sosyal, kültürel, akademik ve sportif anlamda tam donanımı ile dikkatleri çeken başarılı okulumuz bu özelliklerini LGS sınavı sonrasına da taşıyarak Avanos' ta gurur kaynağı oldu. Avanos Ahmet Ergün Ortaokulu İdareci, öğretmen ve öğrencilerini kutluyor, başarılar diliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.