MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Avanos Ahmet Ergün Ortaokulu’nun LGS başarısı

EĞİTİM 02.07.2021 - 09:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Avanos Ahmet Ergün Ortaokulu’nun LGS başarısı

Avanos Ahmet Ergün Ortaokul Liselere Girişi Sınavı’nda ilçede en başarılı okul olmanın haklı gururunu yaşıyor.
  LGS’de açıklanan sonuçlara göre Avanos Ahmet Ergün Ortaokulu ilçede ilk üç dereceyi elde ederken yüzde 1 ve 2’lik dilimde 4 öğrenci, yüzde 5’lik dilimde 8 öğrenci, yüzde 10’luk dilimde 12 öğrenci, yüzde 15’lik dilimde ise 18 öğrenci yer aldı.   Ahmet Ergün Ortaokul Müdürü Fatma Yıldız Yaman açıklamasında, “Avanos'ta başarının değişmeyen adresi yine Ahmet Ergün Ortaokulu olduk.  Akademik, sosyal, kültürel ve sportif olarak tüm alanlarda göz dolduran Ahmet Ergün Ortaokulu bu yılda LGS'de başarısını ortaya koydu. Okul idaresini, öğretmenlerini, öğrencilerini ve velilerimizi tebrik ediyoruz” dedi.
Avanos Ahmet Ergün Ortaokul Liselere Girişi Sınavı’nda ilçede en başarılı okul olmanın haklı gururunu yaşıyor.

 

LGS’de açıklanan sonuçlara göre Avanos Ahmet Ergün Ortaokulu ilçede ilk üç dereceyi elde ederken yüzde 1 ve 2’lik dilimde 4 öğrenci, yüzde 5’lik dilimde 8 öğrenci, yüzde 10’luk dilimde 12 öğrenci, yüzde 15’lik dilimde ise 18 öğrenci yer aldı.

 

Ahmet Ergün Ortaokul Müdürü Fatma Yıldız Yaman açıklamasında, “Avanos'ta başarının değişmeyen adresi yine Ahmet Ergün Ortaokulu olduk.  Akademik, sosyal, kültürel ve sportif olarak tüm alanlarda göz dolduran Ahmet Ergün Ortaokulu bu yılda LGS'de başarısını ortaya koydu. Okul idaresini, öğretmenlerini, öğrencilerini ve velilerimizi tebrik ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.