Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Avanos Belediye Başkanı İbaş, Ramazan Bayramı’nı kutladı

İLÇELER 01.05.2022 - 15:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Avanos Belediye Başkanı İbaş, Ramazan Bayramı’nı kutladı

Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
  Avanos Belediye Başkanı İbaş, “Dini ve milli bayramlarımız, millet olarak birlik ve beraberliğimizi daha içten htiğimiz, mutluluklarımızı paylaştığımız özel günlerimizdir. Bizleri milletçe sevgi ve saygı bağları ile birleştiren, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine vesile olacak, yeni bir bayrama daha sağlık, huzur, güven, birlik ve beraberlik ortamı içerisinde ulaşmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz. Bayramlar toplum hayatımızda çok özel ve anlamlı bir yeri olan, vatandaşlarımızı birbirlerine sevgi ve saygı içerisinde yaklaştıran; aile bireylerinin, akraba, dost ve arkadaşların bir araya gelmesini sağlayarak özlemleri gideren, her türlü dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan, dostluk, hoşgörü duygularını güçlendiren, sevinç ve mutluluğun milletçe yaşandığı anlamlı dönemlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle; dostluğu, sevgiyi ve mutluluğumuzu paylaştığımız, birlik ve beraberliğimizi en sıcak şekilde htiğimiz, sağlıklı ve huzurlu nice bayramlar geçirmeniz dileğiyle tüm hemşerilerimin Ramazan Bayramı'nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” ifadelerinde bulundu.
Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Avanos Belediye Başkanı İbaş, “Dini ve milli bayramlarımız, millet olarak birlik ve beraberliğimizi daha içten htiğimiz, mutluluklarımızı paylaştığımız özel günlerimizdir. Bizleri milletçe sevgi ve saygı bağları ile birleştiren, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine vesile olacak, yeni bir bayrama daha sağlık, huzur, güven, birlik ve beraberlik ortamı içerisinde ulaşmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz. Bayramlar toplum hayatımızda çok özel ve anlamlı bir yeri olan, vatandaşlarımızı birbirlerine sevgi ve saygı içerisinde yaklaştıran; aile bireylerinin, akraba, dost ve arkadaşların bir araya gelmesini sağlayarak özlemleri gideren, her türlü dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan, dostluk, hoşgörü duygularını güçlendiren, sevinç ve mutluluğun milletçe yaşandığı anlamlı dönemlerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle; dostluğu, sevgiyi ve mutluluğumuzu paylaştığımız, birlik ve beraberliğimizi en sıcak şekilde htiğimiz, sağlıklı ve huzurlu nice bayramlar geçirmeniz dileğiyle tüm hemşerilerimin Ramazan Bayramı'nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.