Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Avanos Belediyesi Çocuk şenliği düzenliyor

KÜLTÜR-SANAT 20.06.2022 - 10:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Avanos Belediyesi Çocuk şenliği düzenliyor

Avanos Belediyesi 24 Haziran Cuma günü çocuk şenliği düzenliyor.
  Avanos Belediyesi tarafından çocuklara yönelik şenlik düzenlenecek. 24 Haziran Cuma günü Avanos Amfi Tiyatro da düzenlenecek olan Çocuk Şenliği saat 16.00’da Pinokyo ile başlayacak olan etkinlik Temel Reis ve Elsa’nın rüyası ile devam edecek.   Avanos Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Çocuk Şenliği ücretsiz olup Belediye Başkanı Celal Alper İbaş tüm çocukları düzenlenecek olan şenliğe davet etti.
Avanos Belediyesi 24 Haziran Cuma günü çocuk şenliği düzenliyor.

 

Avanos Belediyesi tarafından çocuklara yönelik şenlik düzenlenecek. 24 Haziran Cuma günü Avanos Amfi Tiyatro da düzenlenecek olan Çocuk Şenliği saat 16.00’da Pinokyo ile başlayacak olan etkinlik Temel Reis ve Elsa’nın rüyası ile devam edecek.

 

Avanos Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Çocuk Şenliği ücretsiz olup Belediye Başkanı Celal Alper İbaş tüm çocukları düzenlenecek olan şenliğe davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.