Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Avanos Belediyesinden vatandaşlara HES kodlu anahtarlık

BELEDİYELER 21.04.2021 - 17:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Avanos Belediyesinden vatandaşlara HES kodlu anahtarlık

Avanos Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından HES kodunu görevlilere okutmak zorunda kalan vatandaşların işini kolaylaştırmak ve yoğunlukların önüne geçmek için tasarlanan HES kodlu anahtarlıkların dağıtımına başlandı.
  Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından özel bir yazılımla HES kodları, kare kod haline getiriliyor, kâğıda basılıp anahtarlıkların içine yerleştirilerek vatandaşlara anında teslim ediliyor. HES kodlu anahtarlık almak isteyen vatandaşlar kimlikleri ile Cumhuriyet meydanında bulunan Kültür ve Sosyal İşler müdürlüğü standına başvurarak anahtarlıklarını ücretsiz bir şekilde alabilecek.   “BÜYÜK KOLAYLIK”   HES kodlu anahtarlığın pratik olduğunu ve vatandaşlara büyük kolaylık sağlayacağını belirten Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, “Avanos Belediyesi olarak salgın döneminin ilk gününden bu yana gerek sosyal gerek fiziki birçok çalışmaya imza attık. Çoğu noktada HES kodunun gösterilmesinin zorunlu olmasının ardından vatandaşlarımızın işini kolaylaştıracak ve uzun sıraların olmasını engelleyecek pratik bir çalışmayı hayata geçirdik. Vatandaşlarımıza HES kodunun yer aldığı anahtarlıkların dağıtımına başladık, bundan sonra vatandaşlarımız telefonla, internetle, mesajla uğraşmadan bu anahtarlığı gösterip geçecekler” dedi.
Avanos Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından HES kodunu görevlilere okutmak zorunda kalan vatandaşların işini kolaylaştırmak ve yoğunlukların önüne geçmek için tasarlanan HES kodlu anahtarlıkların dağıtımına başlandı.

 

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından özel bir yazılımla HES kodları, kare kod haline getiriliyor, kâğıda basılıp anahtarlıkların içine yerleştirilerek vatandaşlara anında teslim ediliyor. HES kodlu anahtarlık almak isteyen vatandaşlar kimlikleri ile Cumhuriyet meydanında bulunan Kültür ve Sosyal İşler müdürlüğü standına başvurarak anahtarlıklarını ücretsiz bir şekilde alabilecek.

 

“BÜYÜK KOLAYLIK”

 

HES kodlu anahtarlığın pratik olduğunu ve vatandaşlara büyük kolaylık sağlayacağını belirten Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, “Avanos Belediyesi olarak salgın döneminin ilk gününden bu yana gerek sosyal gerek fiziki birçok çalışmaya imza attık. Çoğu noktada HES kodunun gösterilmesinin zorunlu olmasının ardından vatandaşlarımızın işini kolaylaştıracak ve uzun sıraların olmasını engelleyecek pratik bir çalışmayı hayata geçirdik. Vatandaşlarımıza HES kodunun yer aldığı anahtarlıkların dağıtımına başladık, bundan sonra vatandaşlarımız telefonla, internetle, mesajla uğraşmadan bu anahtarlığı gösterip geçecekler” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.