Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Avanos’ta bayram temizliği

İLÇELER 30.04.2022 - 09:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Avanos’ta bayram temizliği

Daha temiz bir Avanos için çalışmalarını aralıksız sürdüren Avanos Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi başta ana caddeler olmak üzere cadde ve sokaklarda detaylı bir temizlik çalışması gerçekleştiriyor.
    Daha temiz bir Avanos için çalışmalarını aralıksız sürdüren Avanos Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi başta ana caddeler olmak üzere cadde ve sokaklarda detaylı bir temizlik çalışması gerçekleştiriyor. Çalışmalarda yolları vakumlu süpürge araçları ile süpüren belediye ekipleri yaya kaldırımlarını ve yolları tazyikli su ile yıkıyor.   Avanos Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler rutin temizlik çalışmalarına ek olarak bayram öncesinde ilçe genelinde kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştiriyor.   Sabah erken saatlerde başlatılan çalışmalar çerçevesinde ilçenin tüm mahallelerinde mıntıka temizliği yapan belediye ekipleri yeşil alan ve parklarda da temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Daha temiz bir Avanos için çalışmalarını aralıksız sürdüren Avanos Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi başta ana caddeler olmak üzere cadde ve sokaklarda detaylı bir temizlik çalışması gerçekleştiriyor.

 

 

Daha temiz bir Avanos için çalışmalarını aralıksız sürdüren Avanos Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi başta ana caddeler olmak üzere cadde ve sokaklarda detaylı bir temizlik çalışması gerçekleştiriyor. Çalışmalarda yolları vakumlu süpürge araçları ile süpüren belediye ekipleri yaya kaldırımlarını ve yolları tazyikli su ile yıkıyor.

 

Avanos Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler rutin temizlik çalışmalarına ek olarak bayram öncesinde ilçe genelinde kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştiriyor.

 

Sabah erken saatlerde başlatılan çalışmalar çerçevesinde ilçenin tüm mahallelerinde mıntıka temizliği yapan belediye ekipleri yeşil alan ve parklarda da temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.