Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Avanos'ta bayramlaşma Öğretmenevi bahçesinde gerçekleştirildi

İLÇELER 26.07.2021 - 11:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Avanos'ta bayramlaşma Öğretmenevi bahçesinde gerçekleştirildi

Kurban Bayramı nedeniyle Avanos Kaymakamlığı bayramlaşma programı yapıldı.
  NEVŞEHİR(MHA) Kurban Bayramı nedeniyle Avanos Kaymakamlığı bayramlaşma programı yapıldı.     Avanos İlçe Kaymakamı Olgun Öner'in yanı sıra Belediye Başkanı Celal Alper İbaş’ında katıldığı program, koronavirüs salgını ile mücadelenin etkin olarak sürdürülebilmesi için mevcut tedbirler kapsamında bu yıl Kurban Bayramı arife günü Avanos Öğretmenevi bahçesinde gerçekleştirildi.    Bayramlaşma törenine; Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, Avanos Kaymakamı Olgun Öner, belde belediye başkanları, daire amirleri, il genel meclis üyeleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlarımız katıldı. 
Kurban Bayramı nedeniyle Avanos Kaymakamlığı bayramlaşma programı yapıldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Kurban Bayramı nedeniyle Avanos Kaymakamlığı bayramlaşma programı yapıldı.  

 

Avanos İlçe Kaymakamı Olgun Öner'in yanı sıra Belediye Başkanı Celal Alper İbaş’ında katıldığı program, koronavirüs salgını ile mücadelenin etkin olarak sürdürülebilmesi için mevcut tedbirler kapsamında bu yıl Kurban Bayramı arife günü Avanos Öğretmenevi bahçesinde gerçekleştirildi. 

 

Bayramlaşma törenine; Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, Avanos Kaymakamı Olgun Öner, belde belediye başkanları, daire amirleri, il genel meclis üyeleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlarımız katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.