Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Avanos Ülkü Ocakları “Birlik Gecesi” düzenledi

SİYASET 27.09.2021 - 08:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Avanos Ülkü Ocakları “Birlik Gecesi” düzenledi

Avanos Ülkü Ocakları tarafından organize edilen “Birlik Gecesi” ilçede renkli görüntülere sahne oldu.
  Ülkü Ocakları Nevşehir’de faaliyetlere doymuyor. 2 Ekim 2021 Cumartesi günü Damar İbrahimpaşa Spor yerleşkesinde “Ülküde Birlik” konseri öncesi Avanos teşkilatı “Birlik Gecesi” düzenledi.   Avanos Orta Asya Vadisinde İlçe Ocak Başkanı Erkan Doğan organizasyonunda yapılan dev etkinliğe; Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, Türkiye-Kamu-Sen Şube Başkanı Turgay Çetin, Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Tayfur Urgenç, Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, Ürgüp İlçe Başkanı Teyfik Öz, Avanos ilçe Başkanı Murat Öztürk, Meclis üyeleri, Türkiye Diyanet Sen Nevşehir İl Temsilcisi Kadir Gök ve çok teşkilat mensubu genç ile aile katıldı.     Hoş sohbetlerin yapıldığı gecede Avanos Ülkü Ocakları Başkanı Erkan Doğan günün anlam ve önemini belirten konuşma yaparak katılımcılara ayrı ayrı teşekkürlerini iletti. Bu tür etkinliklerin dönem dönem yapılacağını dile getiren Başkan Doğan, “teşkilatın gücü ilelebet var olacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.     Renkli görüntülere sahne olan geçenini ardından katılımcılar, kurt işareti çekip, yaptıkları ülkücü yemini ile vadiyi adeta inletti. 
Avanos Ülkü Ocakları tarafından organize edilen “Birlik Gecesi” ilçede renkli görüntülere sahne oldu.

 

Ülkü Ocakları Nevşehir’de faaliyetlere doymuyor. 2 Ekim 2021 Cumartesi günü Damar İbrahimpaşa Spor yerleşkesinde “Ülküde Birlik” konseri öncesi Avanos teşkilatı “Birlik Gecesi” düzenledi.

 

Avanos Orta Asya Vadisinde İlçe Ocak Başkanı Erkan Doğan organizasyonunda yapılan dev etkinliğe; Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, Türkiye-Kamu-Sen Şube Başkanı Turgay Çetin, Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Tayfur Urgenç, Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, Ürgüp İlçe Başkanı Teyfik Öz, Avanos ilçe Başkanı Murat Öztürk, Meclis üyeleri, Türkiye Diyanet Sen Nevşehir İl Temsilcisi Kadir Gök ve çok teşkilat mensubu genç ile aile katıldı.  

 

Hoş sohbetlerin yapıldığı gecede Avanos Ülkü Ocakları Başkanı Erkan Doğan günün anlam ve önemini belirten konuşma yaparak katılımcılara ayrı ayrı teşekkürlerini iletti. Bu tür etkinliklerin dönem dönem yapılacağını dile getiren Başkan Doğan, “teşkilatın gücü ilelebet var olacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.  

 

Renkli görüntülere sahne olan geçenini ardından katılımcılar, kurt işareti çekip, yaptıkları ülkücü yemini ile vadiyi adeta inletti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.