MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Avcı ve Karacadan Başkan Düşmez'e kutlama

SPOR 01.07.2021 - 13:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Avcı ve Karacadan Başkan Düşmez'e kutlama

Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Avcı ve Futbol İl Temsilcisi M. Tolga Karaca yayınladıkları mesajla İstanbul ASKF Genel Başkanlığına yeniden seçilen Ali Düşmez ve yönetimini kutladılar.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Avcı ve Futbol İl Temsilcisi M. Tolga Karaca yayınladıkları mesajla İstanbul ASKF Genel Başkanlığına yeniden seçilen Ali Düşmez ve yönetimini kutladılar.   Futbol İl Temsilcisi Karaca, "Türkiye Futbol Federasyonu TFF Başkanvekilim ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu TASKK Genel Başkanım Ali Düşmez yapılan kongrede yeniden İstanbul ASKF Genel Başkanı seçildi. Hayırlı mübarek olsun. Allah Utandırmasın" ifadelerine yer verdi.   Başkan Avcı ise mesajında; "İstanbul ASKF Genel Başkanlığına yeniden seçilen TFF Başkan Vekili ve TASKK Genel Başkanımız Sayın Ali Düşmez ve yönetim kurulunu Nevşehir ASKF Yönetim kurulu adına tebrik eder başarılar dileriz" dedi.
Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Avcı ve Futbol İl Temsilcisi M. Tolga Karaca yayınladıkları mesajla İstanbul ASKF Genel Başkanlığına yeniden seçilen Ali Düşmez ve yönetimini kutladılar.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Avcı ve Futbol İl Temsilcisi M. Tolga Karaca yayınladıkları mesajla İstanbul ASKF Genel Başkanlığına yeniden seçilen Ali Düşmez ve yönetimini kutladılar.

 

Futbol İl Temsilcisi Karaca, "Türkiye Futbol Federasyonu TFF Başkanvekilim ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu TASKK Genel Başkanım Ali Düşmez yapılan kongrede yeniden İstanbul ASKF Genel Başkanı seçildi. Hayırlı mübarek olsun. Allah Utandırmasın" ifadelerine yer verdi.

 

Başkan Avcı ise mesajında; "İstanbul ASKF Genel Başkanlığına yeniden seçilen TFF Başkan Vekili ve TASKK Genel Başkanımız Sayın Ali Düşmez ve yönetim kurulunu Nevşehir ASKF Yönetim kurulu adına tebrik eder başarılar dileriz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.