MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Aktürk'ün büyük hedefleri var

İLÇELER 14.04.2021 - 11:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Aktürk'ün büyük hedefleri var

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, önümüzdeki günlerde yapmayı planladıkları çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.
  NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, önümüzdeki günlerde yapmayı planladıkları çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.     Ürgüp ilçesinde daha önce terminal binası olarak planlanan alana itfaiye ve kademe binalarını taşıyacaklarını söyleyen Başkan Aktürk, eski büyük otel(in de bulunduğu alanın kent meydanı olarak düzenleneceğini, Damsa çayı kenarında Millet Bahçesi inşa edeceklerini de söyledi.     Aktürk, "2 yılın ardından önümüzdeki yıllık sürede doğru planlama ve strateji ile Ürgüp'ümüzü geliştirmeye devam edeceğiz. Önümüzdeki günlerde belediyemizin yeni itfaiye ve kademe binamızın yapımına başlıyoruz. Geçtiğimiz yıllarda terminal binası olarak planlanan ancak uygulama aşamasına geçilemeyen binamızı itfaiye ve kademe binası haline getireceğiz. Birimleri burada toplayacağız. Ulaşım aşamasında da ilçemizin tamamına rahat bir ulaşım sağlanabilecek. Şehir merkezimizde bulunan Büyük Otel olarak bilinen binayı gerekli raporlarını aldıktan sonra yıkımını gerçekleştirdik. Orada eski hastane binamızın da içerisinde bulunduğu alanda meydan çalışması yapacağız. Bu konuda hemşehrilerimize danışıyoruz. Cumhuriyet meydanının ardından insanlarımızın rahatlıkla gezip, dinlenebilecekleri bir alan oluşturacağız. Sosyal donatıları da olacak. Orada yerin iki üç kat altına inerek otoparkta inşa edeceğiz. Şehrin otopark sorununu büyük bir oranda çözecek bir planlama yapıyoruz. Damsa çayı kenarında bir devlet projesi olan Millet Bahçemizi inşa edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın, Çevre ve Şehircilik Bakanımızın, Milletvekillerimizin de desteğiyle bunu yapacağız. Bu proje için belediyemiz bütçesinden tek bir kuruş çıkmayacak. TOKİ marifetiyle yapacağımız bu 250 bin metre karelik millet bahçemizin çalışmalarına da başlıyoruz" dedi.  
Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, önümüzdeki günlerde yapmayı planladıkları çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, önümüzdeki günlerde yapmayı planladıkları çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.  

 

Ürgüp ilçesinde daha önce terminal binası olarak planlanan alana itfaiye ve kademe binalarını taşıyacaklarını söyleyen Başkan Aktürk, eski büyük otel(in de bulunduğu alanın kent meydanı olarak düzenleneceğini, Damsa çayı kenarında Millet Bahçesi inşa edeceklerini de söyledi.  

 

Aktürk, "2 yılın ardından önümüzdeki yıllık sürede doğru planlama ve strateji ile Ürgüp'ümüzü geliştirmeye devam edeceğiz. Önümüzdeki günlerde belediyemizin yeni itfaiye ve kademe binamızın yapımına başlıyoruz. Geçtiğimiz yıllarda terminal binası olarak planlanan ancak uygulama aşamasına geçilemeyen binamızı itfaiye ve kademe binası haline getireceğiz. Birimleri burada toplayacağız. Ulaşım aşamasında da ilçemizin tamamına rahat bir ulaşım sağlanabilecek. Şehir merkezimizde bulunan Büyük Otel olarak bilinen binayı gerekli raporlarını aldıktan sonra yıkımını gerçekleştirdik. Orada eski hastane binamızın da içerisinde bulunduğu alanda meydan çalışması yapacağız. Bu konuda hemşehrilerimize danışıyoruz. Cumhuriyet meydanının ardından insanlarımızın rahatlıkla gezip, dinlenebilecekleri bir alan oluşturacağız. Sosyal donatıları da olacak. Orada yerin iki üç kat altına inerek otoparkta inşa edeceğiz. Şehrin otopark sorununu büyük bir oranda çözecek bir planlama yapıyoruz. Damsa çayı kenarında bir devlet projesi olan Millet Bahçemizi inşa edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın, Çevre ve Şehircilik Bakanımızın, Milletvekillerimizin de desteğiyle bunu yapacağız. Bu proje için belediyemiz bütçesinden tek bir kuruş çıkmayacak. TOKİ marifetiyle yapacağımız bu 250 bin metre karelik millet bahçemizin çalışmalarına da başlıyoruz" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.