MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Ateş, ‘Annelerimizi yürekten kutluyoruz’

GÜNCEL 07.05.2022 - 14:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Ateş, ‘Annelerimizi yürekten kutluyoruz’

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, Anneler günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
    NEVŞEHİR(MHA) Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, Anneler günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.    Şefkat, merhamet ve iyilik pınarı Annelerin günlerini yürekten kutladıklarını söyleyen Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, "İnsanlığın şefkat, merhamet ve iyilik pınarı olan tüm annelerimizin Anneler Gününü yürekten kutluyoruz. Hayatta olan annelerimize sağlıklı, sıhhatli, hayırlı bir ömür dilerken, ahiret yurduna göçmüş annelerimize cenabı haktan rahmet diliyorum" dedi.    
Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, Anneler günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, Anneler günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. 

 

Şefkat, merhamet ve iyilik pınarı Annelerin günlerini yürekten kutladıklarını söyleyen Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, "İnsanlığın şefkat, merhamet ve iyilik pınarı olan tüm annelerimizin Anneler Gününü yürekten kutluyoruz. Hayatta olan annelerimize sağlıklı, sıhhatli, hayırlı bir ömür dilerken, ahiret yurduna göçmüş annelerimize cenabı haktan rahmet diliyorum" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.