MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Ateş, 'Bayram tüm İslam Alemine sağlık ve barış getirsin'

BELEDİYELER 12.05.2021 - 14:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Ateş, 'Bayram tüm İslam Alemine sağlık ve barış getirsin'

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, mübarek Ramazan bayramının tüm İslam Alemine, Türk Milletine önce sağlık ardından huzur ve barış getirmesi temenisinde bulundu.
  NEVŞEHİR(MHA) Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, mübarek Ramazan bayramının tüm İslam Alemine, Türk Milletine önce sağlık ardından huzur ve barış getirmesi temenisinde bulundu.     Başkan Ateş, "Milletçe, barış, kardeşlik ve bereket iklimini tüm benliğimizle yaşamanın huzuruyla mübarek Ramazan Bayramı gününe kavuşmanın mutluluğunu, bir kez daha yaşıyoruz.Bayramlar birlik ve beraberlik duygularının yoğunlaştığı, sevinç, neşe ve coşkunun buluştuğu, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinleştiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları çok özel günlerdir.    Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nın ülkemize ve dünyaya barış, kardeşlik ve mutluluklar getirmesini dilerim" diye konuştu.  
Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, mübarek Ramazan bayramının tüm İslam Alemine, Türk Milletine önce sağlık ardından huzur ve barış getirmesi temenisinde bulundu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, mübarek Ramazan bayramının tüm İslam Alemine, Türk Milletine önce sağlık ardından huzur ve barış getirmesi temenisinde bulundu.  

 

Başkan Ateş, "Milletçe, barış, kardeşlik ve bereket iklimini tüm benliğimizle yaşamanın huzuruyla mübarek Ramazan Bayramı gününe kavuşmanın mutluluğunu, bir kez daha yaşıyoruz.Bayramlar birlik ve beraberlik duygularının yoğunlaştığı, sevinç, neşe ve coşkunun buluştuğu, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinleştiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları çok özel günlerdir. 

 

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nın ülkemize ve dünyaya barış, kardeşlik ve mutluluklar getirmesini dilerim" diye konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.