Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Ateş Gürcistan Tiflis Büyükelçisini konuk etti

BELEDİYELER 01.07.2021 - 12:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Ateş Gürcistan Tiflis Büyükelçisini konuk etti

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, Gürcistan Tiflis Büyükelçisi Fatma Ceren Yazgan'ı konuk etti.
  NEVŞEHİR(MHA) Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, Gürcistan Tiflis Büyükelçisi Fatma Ceren Yazgan'ı konuk etti.     Büyükelçi Yazgan ile kardeş şehir ilişkilerini de görüşen Ortahisar Belediye Başkanı Ateş, "Bölgemizi ve kasabamızı ziyaret eden Gürcistan Tiflis Büyükelçimiz sayın Fatma Ceren Yazgan hanımefendi ile kardeş şehir ilişkilerimiz hakkında görüşmemizi gerçekleştirdik. Pandeminin sona ermesiyle beraber çok güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyoruz. Destekleri için Sayın Büyükelçimize teşekkür ederiz" diye konuştu.   
Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, Gürcistan Tiflis Büyükelçisi Fatma Ceren Yazgan'ı konuk etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, Gürcistan Tiflis Büyükelçisi Fatma Ceren Yazgan'ı konuk etti.  

 

Büyükelçi Yazgan ile kardeş şehir ilişkilerini de görüşen Ortahisar Belediye Başkanı Ateş, "Bölgemizi ve kasabamızı ziyaret eden Gürcistan Tiflis Büyükelçimiz sayın Fatma Ceren Yazgan hanımefendi ile kardeş şehir ilişkilerimiz hakkında görüşmemizi gerçekleştirdik. Pandeminin sona ermesiyle beraber çok güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyoruz. Destekleri için Sayın Büyükelçimize teşekkür ederiz" diye konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.