MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Ateş'ten yeni müjdeler

İLÇELER 06.06.2022 - 10:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Ateş'ten yeni müjdeler

Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabasında Belediyle Başkanı Mustafa Ateş yepyeni müjdelerle belde halkının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
      NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabasında Belediyle Başkanı Mustafa Ateş yepyeni müjdelerle belde halkının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.   Göreve geldiği ilk günden itibaren kasaba halkına verdikleri sözleri bir bir yerine getirmenin haklı gururunu yaşayan Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa ateş, "Çok yakında Ortahisar'ımız ve kasaba halkımız için en büyük müjdelerden biri vereceğiz. Şükürler olsun seçim öncesi verdiğimiz tüm sözleri tek tek yerine getiriyoruz" dedi.  
Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabasında Belediyle Başkanı Mustafa Ateş yepyeni müjdelerle belde halkının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

 

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabasında Belediyle Başkanı Mustafa Ateş yepyeni müjdelerle belde halkının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.  

Göreve geldiği ilk günden itibaren kasaba halkına verdikleri sözleri bir bir yerine getirmenin haklı gururunu yaşayan Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa ateş, "Çok yakında Ortahisar'ımız ve kasaba halkımız için en büyük müjdelerden biri vereceğiz. Şükürler olsun seçim öncesi verdiğimiz tüm sözleri tek tek yerine getiriyoruz" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.