MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Ay 'Yolsuzlukları dizi film gibi' ne zaman açıklayacak?

SİYASET 20.04.2022 - 13:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Ay 'Yolsuzlukları dizi film gibi' ne zaman açıklayacak?

İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay'ın ifadeleriyle Nevşehir eski belediye başkanı Hasan Ünver döneminde yapıldığı iddia edilen yolsuzluklar bizzat kamuoyuna açıklanacak.
  NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay'ın ifadeleriyle Nevşehir eski belediye başkanı Hasan Ünver döneminde yapıldığı iddia edilen yolsuzluklar bizzat kamuoyuna açıklanacak.     Geçtiğimiz günlerde düzenlediği bir basın toplantısında ve ardından katıldığı bir canlı yayın programında Nevşehir Belediye Başkanlığı döneminde Hasan Ünver ve belediye yönetiminin yaptığı iddia edilen yolsuzlukları tek tek açıklayacağını söyleyen İYİ Parti İl Başkanının açıklamalarını kamuoyu sabırsızlıkla bekliyor.     Söz konusu döneme ait ellerinde bin 500 sayfalık raporların bulunduğunu da kaydeden İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay'ın açıklamalarının sadece iddia mı yoksa belgeleriyle mi ortaya konulacağı da merakla bekleniyor.  
İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay'ın ifadeleriyle Nevşehir eski belediye başkanı Hasan Ünver döneminde yapıldığı iddia edilen yolsuzluklar bizzat kamuoyuna açıklanacak.

 

NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay'ın ifadeleriyle Nevşehir eski belediye başkanı Hasan Ünver döneminde yapıldığı iddia edilen yolsuzluklar bizzat kamuoyuna açıklanacak.  

 

Geçtiğimiz günlerde düzenlediği bir basın toplantısında ve ardından katıldığı bir canlı yayın programında Nevşehir Belediye Başkanlığı döneminde Hasan Ünver ve belediye yönetiminin yaptığı iddia edilen yolsuzlukları tek tek açıklayacağını söyleyen İYİ Parti İl Başkanının açıklamalarını kamuoyu sabırsızlıkla bekliyor.  

 

Söz konusu döneme ait ellerinde bin 500 sayfalık raporların bulunduğunu da kaydeden İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay'ın açıklamalarının sadece iddia mı yoksa belgeleriyle mi ortaya konulacağı da merakla bekleniyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.