Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Baki, "Siyasetin güdümünde olmayacağız"

NEVŞEHİR 22.06.2022 - 10:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Baki, "Siyasetin güdümünde olmayacağız"

Hürriyetçi Eğitim-Sen İl Başkanı Aygegül Baki, kısa sürede 10 bin üye sayısına ulaşan sendikalarının siyasetin güdümünde olmayacağını, siyaset yapmayan bir sendikanın da Türkiye de büyüyebileceğini söyledi.
    NEVŞEHİR (MHA) Hürriyetçi Eğitim-Sen İl Başkanı Aygegül Baki, kısa sürede 10 bin üye sayısına ulaşan sendikalarının siyasetin güdümünde olmayacağını, siyaset yapmayan bir sendikanın da Türkiye de büyüyebileceğini söyledi.   Liyakatta da durumun aynı olduğuna dikkat çeken Hürriyetçi Eğitim-Sen Nevşehir İl Başkanı Ayşegül Baki, "Hürriyetçi Eğitim-Sen Sendikası olarak biz siyasetin güdümünde olmayacağız. Öğretmenlerimiz şunu diyor, siyasetin güdümünde bir sendika büyür mü?" tabiki büyür. Bakın çok kısa bir zamanda 10 bin üye sayısına ulaşmışız. Bunu sadece bir sendikacı olarak söylemiyorum. Benim üç yüksek lisansımdan biride siyaset. Doktorasını bu dalda yapmış biriyim. Herkesin bir oy hakkı var ve bunu gidip sandıkta kullanır. Fakat siz eğitimcilerin hakkını siyasetin güdümünde kalarak nasıl savunabilirsiniz ki. Ondan sonra masaya oturup buçuklarla uğraşırsınız. TÜİK rakamlarına teorik bir bakış açısı sergileyerek bakabilirsiniz. Ama iş sahaya ve uygulamaya geldiğinde bunu gerçekleştiremezsiniz. Liyakat konusunda da iş böyle. Biz liyakatliyiz diyorlar. Hayır siz bunu yapmıyorsunuz. Ondan sonrada bürokrasi de hatalar var. Bu hataları da yapan sizlersiniz. Çünkü siz hak aramıyorsunuz" ifadelerinde bulundu.  
Hürriyetçi Eğitim-Sen İl Başkanı Aygegül Baki, kısa sürede 10 bin üye sayısına ulaşan sendikalarının siyasetin güdümünde olmayacağını, siyaset yapmayan bir sendikanın da Türkiye de büyüyebileceğini söyledi.

 

 

NEVŞEHİR (MHA) Hürriyetçi Eğitim-Sen İl Başkanı Aygegül Baki, kısa sürede 10 bin üye sayısına ulaşan sendikalarının siyasetin güdümünde olmayacağını, siyaset yapmayan bir sendikanın da Türkiye de büyüyebileceğini söyledi.  

Liyakatta da durumun aynı olduğuna dikkat çeken Hürriyetçi Eğitim-Sen Nevşehir İl Başkanı Ayşegül Baki, "Hürriyetçi Eğitim-Sen Sendikası olarak biz siyasetin güdümünde olmayacağız. Öğretmenlerimiz şunu diyor, siyasetin güdümünde bir sendika büyür mü?" tabiki büyür. Bakın çok kısa bir zamanda 10 bin üye sayısına ulaşmışız. Bunu sadece bir sendikacı olarak söylemiyorum. Benim üç yüksek lisansımdan biride siyaset. Doktorasını bu dalda yapmış biriyim. Herkesin bir oy hakkı var ve bunu gidip sandıkta kullanır. Fakat siz eğitimcilerin hakkını siyasetin güdümünde kalarak nasıl savunabilirsiniz ki. Ondan sonra masaya oturup buçuklarla uğraşırsınız. TÜİK rakamlarına teorik bir bakış açısı sergileyerek bakabilirsiniz. Ama iş sahaya ve uygulamaya geldiğinde bunu gerçekleştiremezsiniz. Liyakat konusunda da iş böyle. Biz liyakatliyiz diyorlar. Hayır siz bunu yapmıyorsunuz. Ondan sonrada bürokrasi de hatalar var. Bu hataları da yapan sizlersiniz. Çünkü siz hak aramıyorsunuz" ifadelerinde bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.