Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Çiftci meslektaşlarının gününü kutladı

İLÇELER 05.04.2021 - 09:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Çiftci meslektaşlarının gününü kutladı

Gülşehir Belediye Başkanı Avukat Fatih Çiftci, meslektaşlarının gününü kutladı.
  NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediye Başkanı Avukat Fatih Çiftci, meslektaşlarının gününü kutladı.     Hukukun üstünlüğünün sağlanması aşamasında Avukatların önemli bir görev üstlendiklerine dikkat çeken Başkan Çiftci, “Türkiye Cumhuriyeti dünyada yaşanan değişimlere açık, evrensel değerleri önemseyen yapıda, çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmayı her alanda sürdüren demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir. Hukuk devleti kavramı içindeki adalet ve demokratik laik sistemin temel taşlarından olan yargı ile savunma hakkının uygulayıcısı avukatlık müessesesi birbirlerine sıkı sıkıya bağlıdırlar. Hukukun üstünlüğünün sağlanması ve kamu vicdanının razı olacağı şekilde adaletin tecelli etmesi yönünde gayret gösteren Avukatlarımızın Avukatlar Gününü kutluyor ve meslek hayatlarında başarılar diliyorum” diye konuştu. 
Gülşehir Belediye Başkanı Avukat Fatih Çiftci, meslektaşlarının gününü kutladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediye Başkanı Avukat Fatih Çiftci, meslektaşlarının gününü kutladı.  

 

Hukukun üstünlüğünün sağlanması aşamasında Avukatların önemli bir görev üstlendiklerine dikkat çeken Başkan Çiftci, “Türkiye Cumhuriyeti dünyada yaşanan değişimlere açık, evrensel değerleri önemseyen yapıda, çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmayı her alanda sürdüren demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir. Hukuk devleti kavramı içindeki adalet ve demokratik laik sistemin temel taşlarından olan yargı ile savunma hakkının uygulayıcısı avukatlık müessesesi birbirlerine sıkı sıkıya bağlıdırlar. Hukukun üstünlüğünün sağlanması ve kamu vicdanının razı olacağı şekilde adaletin tecelli etmesi yönünde gayret gösteren Avukatlarımızın Avukatlar Gününü kutluyor ve meslek hayatlarında başarılar diliyorum” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.