MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Çiftçi ve yönetimi Bakan Gül ile görüştü

SİYASET 22.09.2021 - 17:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Çiftçi ve yönetimi Bakan Gül ile görüştü

Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi ve beraberindeki illerin dernek başkanları başkentte çeşitli ziyaretlerde bulundu.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi ve beraberindeki illerin dernek başkanları başkentte çeşitli ziyaretlerde bulundu.     Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ile görüşen Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi ve beraberindeki dernek başkanları Şehit aileleri ve gazilerin sorunlarını bire bir bakana iletme fırsatı buldular.     Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'ün kendilerini çok sıcak ve hassasiyetle karşıladığını belirten Başkan Çiftçi, Bakan Gül ve bakanlık çalışanlarına gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.   
Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi ve beraberindeki illerin dernek başkanları başkentte çeşitli ziyaretlerde bulundu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi ve beraberindeki illerin dernek başkanları başkentte çeşitli ziyaretlerde bulundu.  

 

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ile görüşen Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi ve beraberindeki dernek başkanları Şehit aileleri ve gazilerin sorunlarını bire bir bakana iletme fırsatı buldular.  

 

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'ün kendilerini çok sıcak ve hassasiyetle karşıladığını belirten Başkan Çiftçi, Bakan Gül ve bakanlık çalışanlarına gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür etti. 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.