Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Çiftçi ve yönetimi Vali Becel'i ziyaret etti

NEVŞEHİR 20.09.2021 - 12:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Çiftçi ve yönetimi Vali Becel'i ziyaret etti

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.   19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yapılan ziyarette Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi, İl genelinde bulunan gazilerin durumları hakkında Vali İnci Sezer Becel'e bilgi aktarırken, Gazi ve ailelerinin sorunları hakkında da bilgilendirmelerde bulundu.   Başkan Çiftçi, Şehit ve Gazi ailelerine her zaman büyük bir duyarlılık gösteren Vali Becel'e teşekkür etti.
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

 

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yapılan ziyarette Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi, İl genelinde bulunan gazilerin durumları hakkında Vali İnci Sezer Becel'e bilgi aktarırken, Gazi ve ailelerinin sorunları hakkında da bilgilendirmelerde bulundu.

 

Başkan Çiftçi, Şehit ve Gazi ailelerine her zaman büyük bir duyarlılık gösteren Vali Becel'e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.