MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Çiftci ‘Verdiğimiz her sözün arkasındayız’

İLÇELER 09.11.2021 - 22:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Çiftci ‘Verdiğimiz her sözün arkasındayız’

Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftci, söz verdiği bir projeyi daha hayata geçiriyor.
    Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftci, söz verdiği bir projeyi daha hayata geçiriyor. Belediye Başkanı Fatih Çiftci, Karacaşar Mahallesinde bulunan vatandaşların taleplerini geri çevirmeyerek düğün salonu projesini başlattı. Mahallede bulunan eski okul binası yerine yapılacak olan düğün salonu için çalışmalara başlayan Gülşehir Belediyesi, binanın yıkım ve hafriyat çalışmalarını sürdürüyor. Düğün salonunu sezona yetiştirmek için çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirten Başkan Çiftci, aynı mahallede bulunan kantarın kapasitesini yükseltip modern bir kantar ile yenileyerek vatandaşların hizmetine sunacaklarını, her iki iş için kısa sürede ihaleye çıkacaklarını dile getirdi.  
Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftci, söz verdiği bir projeyi daha hayata geçiriyor.

 

 

Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftci, söz verdiği bir projeyi daha hayata geçiriyor.

Belediye Başkanı Fatih Çiftci, Karacaşar Mahallesinde bulunan vatandaşların taleplerini geri çevirmeyerek düğün salonu projesini başlattı. Mahallede bulunan eski okul binası yerine yapılacak olan düğün salonu için çalışmalara başlayan Gülşehir Belediyesi, binanın yıkım ve hafriyat çalışmalarını sürdürüyor.

Düğün salonunu sezona yetiştirmek için çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirten Başkan Çiftci, aynı mahallede bulunan kantarın kapasitesini yükseltip modern bir kantar ile yenileyerek vatandaşların hizmetine sunacaklarını, her iki iş için kısa sürede ihaleye çıkacaklarını dile getirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.