MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Dinç'ten Orman haftası mesajı

GÜNCEL 25.03.2021 - 10:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Dinç'ten Orman haftası mesajı

İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, 21 – 26 Mart Dünya Orman Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.
  NEVŞEHİR(MHA) İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, 21 – 26 Mart Dünya Orman Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.    Dinç, "Yenilenebilir doğal kaynakların en önemlisi olan ormanlar, bize sayısız faydalar sağlamaktadırlar. Ormanların besin, ısınma, erozyonun önlenmesi, oksijen üretimi gibi yaşamsal öneme sahip bu faydaları karşılığında bizden istediği tek şey onlara zarar vermememizdir. Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed(S.A.V)’in “Kıyametin kopacağını bilseniz bile elinizdeki fidanı dikiniz” hadis-i şerifini ve “Yaş kesen, baş keser” diyen atarımızı bu vesileyle anar, dinimizin ve kültürümüzün ormanlarımıza atfettiği bu değeri taçlandırarak yeni nesillere aktarmak için çaba sarf eden tüm vatandaşlarımıza içten teşekkürlerimi sunarım” dedi. 
İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, 21 – 26 Mart Dünya Orman Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, 21 – 26 Mart Dünya Orman Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

  

Dinç, "Yenilenebilir doğal kaynakların en önemlisi olan ormanlar, bize sayısız faydalar sağlamaktadırlar. Ormanların besin, ısınma, erozyonun önlenmesi, oksijen üretimi gibi yaşamsal öneme sahip bu faydaları karşılığında bizden istediği tek şey onlara zarar vermememizdir. Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed(S.A.V)’in “Kıyametin kopacağını bilseniz bile elinizdeki fidanı dikiniz” hadis-i şerifini ve “Yaş kesen, baş keser” diyen atarımızı bu vesileyle anar, dinimizin ve kültürümüzün ormanlarımıza atfettiği bu değeri taçlandırarak yeni nesillere aktarmak için çaba sarf eden tüm vatandaşlarımıza içten teşekkürlerimi sunarım” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.