MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Gülmez'den iktidara eleştiriler

SİYASET 20.06.2022 - 14:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Gülmez'den iktidara eleştiriler

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kamil Gülmez, AK Parti iktidarına ince eleştirilerde bulundu.
    NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kamil Gülmez, AK Parti iktidarına ince eleştirilerde bulundu.   Gülmez, "Nevşehir'de çevre yolunun durumu belli. Otopark maalesef yok. Hızlı tren nerede?. Duyumlarımıza göre AK Parti Nevşehir Milletvekili Karaman'da hızlı tren açılışına gitmiş. Karaman'da açılışa katılacağınıza AK Parti Milletvekili Açıkgöz Nevşehir'de hızlı tren açılışı için uğraşsaydınız daha iyi olurdu. Uçak seferleri deseniz o sıkıntılı. Zaman zaman Antalya'ya gidiyoruz uçakla. O da Kayseri'den binip gidebiliyorsunuz uçakla. Antalya uçaklarının yüzde 80 Kapadokya bölgesinden gidiş geliş yapan insanlarla dolu. Kapadokya'da bir havalimanı var ama uçak seferi yok. Bu konuda AK Parti milletvekilleri ya yetersiz ya da Kayseri lobisi ağır geliyor. Her iki organize sanayi bölgemizde de doğalgaz yok. Organize sanayi bölgelerindeki esnaflar aldatılmaktadır. Tüm ilçelere doğalgaz gelecek dediler. Acıgöl'de, Kozaklı'da, Hacıbektaş'ta, Derinkuyu'da doğalgaz yok. Ülke geneline baktığımızda; enflasyon inecek pahalılık bitecek dediler. Enflasyonun inmesini bırakın bu yıl enflasyon 300. Pahalılık herkesin ortak sorunu. Hatta partimize gelip sokağa çıkalım, yürüyüş yapalım diyorlar. Biz insanların sokağa çıkmasını engellemeye çalışıyoruz. Dolar inecek dediler. Geçen sene dolar 6 lira idi şimdi 18 lira. Yarında ne olacağı belli değil. Yerli ve milli uçağımızı ve otomobilimizi yapacağız dediler, ne milli ne de yerli uçağımız ve otomobilimiz de yok. Halkımızın refah seviyesini yükselteceğiz dediler, halk geçen seneki yaşantı şartlarını mumla arıyor. Genç işsizlerimizin oranı 30'larda. Eğitimde, sağlıkta kalite artacak dediler dünya sıralamasında en son sıralardayız. Hekimlerimiz grevdeydiler. Biz onların bu haklı mücadelesini destekliyoruz. Hekimin çıplak maaşını düşünürseniz maalesef gece bekçilerinden daha az maaş alabiliyorlar. Şehir içi yolcu taşımacılığında kartlı sisteme geçilsin dedik. Aldığımız bilgilere göre yılbaşına kadar bu sisteme geçilecekmiş. Bu konudaki çalışmasından dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz" ifadelerinde bulundu.
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kamil Gülmez, AK Parti iktidarına ince eleştirilerde bulundu.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kamil Gülmez, AK Parti iktidarına ince eleştirilerde bulundu.  

Gülmez, "Nevşehir'de çevre yolunun durumu belli. Otopark maalesef yok. Hızlı tren nerede?. Duyumlarımıza göre AK Parti Nevşehir Milletvekili Karaman'da hızlı tren açılışına gitmiş. Karaman'da açılışa katılacağınıza AK Parti Milletvekili Açıkgöz Nevşehir'de hızlı tren açılışı için uğraşsaydınız daha iyi olurdu. Uçak seferleri deseniz o sıkıntılı. Zaman zaman Antalya'ya gidiyoruz uçakla. O da Kayseri'den binip gidebiliyorsunuz uçakla. Antalya uçaklarının yüzde 80 Kapadokya bölgesinden gidiş geliş yapan insanlarla dolu. Kapadokya'da bir havalimanı var ama uçak seferi yok. Bu konuda AK Parti milletvekilleri ya yetersiz ya da Kayseri lobisi ağır geliyor. Her iki organize sanayi bölgemizde de doğalgaz yok. Organize sanayi bölgelerindeki esnaflar aldatılmaktadır. Tüm ilçelere doğalgaz gelecek dediler. Acıgöl'de, Kozaklı'da, Hacıbektaş'ta, Derinkuyu'da doğalgaz yok. Ülke geneline baktığımızda; enflasyon inecek pahalılık bitecek dediler. Enflasyonun inmesini bırakın bu yıl enflasyon 300. Pahalılık herkesin ortak sorunu. Hatta partimize gelip sokağa çıkalım, yürüyüş yapalım diyorlar. Biz insanların sokağa çıkmasını engellemeye çalışıyoruz. Dolar inecek dediler. Geçen sene dolar 6 lira idi şimdi 18 lira. Yarında ne olacağı belli değil. Yerli ve milli uçağımızı ve otomobilimizi yapacağız dediler, ne milli ne de yerli uçağımız ve otomobilimiz de yok. Halkımızın refah seviyesini yükselteceğiz dediler, halk geçen seneki yaşantı şartlarını mumla arıyor. Genç işsizlerimizin oranı 30'larda. Eğitimde, sağlıkta kalite artacak dediler dünya sıralamasında en son sıralardayız. Hekimlerimiz grevdeydiler. Biz onların bu haklı mücadelesini destekliyoruz. Hekimin çıplak maaşını düşünürseniz maalesef gece bekçilerinden daha az maaş alabiliyorlar. Şehir içi yolcu taşımacılığında kartlı sisteme geçilsin dedik. Aldığımız bilgilere göre yılbaşına kadar bu sisteme geçilecekmiş. Bu konudaki çalışmasından dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz" ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.