Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Gülmez'den taziye mesajı

NEVŞEHİR 12.10.2021 - 10:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Gülmez'den taziye mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kamil Gülmez, Kozaklı ilçe başkanının eşinin vefatı dolayısıyla bir taziye mesajı yayınladı.
    NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kamil Gülmez, Kozaklı ilçe başkanının eşinin vefatı dolayısıyla bir taziye mesajı yayınladı.    Gülmez, "Kozaklı ilçe başkanımız Sayın Sefer Neslihanoğlu'nun eşinin vefatını derin bir teessürle öğrendik. Merhumeye Yüce Allah'tan rahmet, başta İlçe Başkanımız Sayın Sefer Nesliahanoğlu olmak üzere ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum" dedi.     
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kamil Gülmez, Kozaklı ilçe başkanının eşinin vefatı dolayısıyla bir taziye mesajı yayınladı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kamil Gülmez, Kozaklı ilçe başkanının eşinin vefatı dolayısıyla bir taziye mesajı yayınladı. 

 

Gülmez, "Kozaklı ilçe başkanımız Sayın Sefer Neslihanoğlu'nun eşinin vefatını derin bir teessürle öğrendik. Merhumeye Yüce Allah'tan rahmet, başta İlçe Başkanımız Sayın Sefer Nesliahanoğlu olmak üzere ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum" dedi. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.