MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Güneş'in konukları vardı

İLÇELER 16.11.2021 - 10:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Güneş'in konukları vardı

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, iki sivil toplum kuruluşu başkanını misafir etti.
    NEVŞEHİR(MHA) Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, iki sivil toplum kuruluşu başkanını misafir etti.     Alemdar İmam Hatipliler Derneği Başkanı Mehmet Kahraman ve Nevşehir Öncü Spor Kulübü Derneği Başkanı Hüseyin Çakır Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş'e konuk oldular.     Söz konusu ziyaretten ötürü kendilerine teşekkür eden Başkan Güneş, "Alemdar Derneği Başkanı ve Karapınar'lı hemşehrim Mehmet Kahraman, Nevşehir Öncü Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Çakır ve Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Köse'ye Belediyemize yapmış oldukları nazik ziyaret için teşekkür ederim. Yeni görevinde kendilerine başarılar dilerim" dedi. 
Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, iki sivil toplum kuruluşu başkanını misafir etti.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, iki sivil toplum kuruluşu başkanını misafir etti.  

 

Alemdar İmam Hatipliler Derneği Başkanı Mehmet Kahraman ve Nevşehir Öncü Spor Kulübü Derneği Başkanı Hüseyin Çakır Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş'e konuk oldular.  

 

Söz konusu ziyaretten ötürü kendilerine teşekkür eden Başkan Güneş, "Alemdar Derneği Başkanı ve Karapınar'lı hemşehrim Mehmet Kahraman, Nevşehir Öncü Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Çakır ve Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Köse'ye Belediyemize yapmış oldukları nazik ziyaret için teşekkür ederim. Yeni görevinde kendilerine başarılar dilerim" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.