Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Güneş Karatay belediye başkanını ziyaret etti

BELEDİYELER 22.06.2021 - 11:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Güneş Karatay belediye başkanını ziyaret etti

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Konya Karatay Belediye Başkanını makamında ziyaret etti.
  NEVŞEHİR(MHA) Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Konya Karatay Belediye Başkanını makamında ziyaret etti.     Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ile belediye çalışmaları ve bölgenin en önemli dini eğitim kurumlarından biri olan Şeyh-Ül Kurra İbrahim Tanrıkulu Kuran kursunda verilen eğitime ilişkin istişarelerde bulunan Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, "Konya Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca'yı makamında ziyaret ederek, kasabamız ve Kur'an kursumuz hakkında istişarelerde bulunduk. Misafirperverliği ve destekleri için Belediye Başkanımıza teşekkür ederim" dedi.     Ziyarette Kuran kursu yöneticileri Fatih Aydın ve Ömer Yiğit'te yer alırken kuran kursunda verilen eğitime ilişkin bilgi sundular.  
Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Konya Karatay Belediye Başkanını makamında ziyaret etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Konya Karatay Belediye Başkanını makamında ziyaret etti.  

 

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ile belediye çalışmaları ve bölgenin en önemli dini eğitim kurumlarından biri olan Şeyh-Ül Kurra İbrahim Tanrıkulu Kuran kursunda verilen eğitime ilişkin istişarelerde bulunan Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, "Konya Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca'yı makamında ziyaret ederek, kasabamız ve Kur'an kursumuz hakkında istişarelerde bulunduk. Misafirperverliği ve destekleri için Belediye Başkanımıza teşekkür ederim" dedi.  

 

Ziyarette Kuran kursu yöneticileri Fatih Aydın ve Ömer Yiğit'te yer alırken kuran kursunda verilen eğitime ilişkin bilgi sundular.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.