MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Güneş’ten engelliler haftası kutlama mesajı

BELEDİYELER 11.05.2021 - 13:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Güneş’ten engelliler haftası kutlama mesajı

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, 10-16 Mayıs engelliler haftasını kutlayan bir mesaj yayımladı.
  NEVŞEHİR(MHA) Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, 10-16 Mayıs engelliler haftasını kutlayan bir mesaj yayımladı.     Toplum içerisinde önemli bir nüfusu oluşturan engelli vatandaşları çalışma hayatı, eğitim, sağlık ve sosyal haklardan yeterince yararlanmaları devletin olduğu kadar herkesin en önemli hedeflerinden biri olması gerekliliğine dikkat çeken Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, “Engelli olmak insanların istemleri dışında oluşan bir durumdur. Doğuştan olabildiği gibi, sonradan da karşılaşılabilir. Doğuştan ya da hastalık, kaza neticesinde bedensel, zihinsel ve sosyal yeteneklerini kaybeden bu insanlarımıza engelleri nedeniyle engel olmak yerine fırsat eşitliği tanıyarak mücadele etmelerine olanak sağlamalıyız. Hepimizin birer engelli adayı olduğu dünyamızda, engelli vatandaşları toplumun dışına itmek medeni toplumların içine düşmemesi gereken önemli bir durumdur. Tüm engelli vatandaşlarımıza aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür diler, selam ve saygılarımı sunarım” ifadelerinde bulundu. 
Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, 10-16 Mayıs engelliler haftasını kutlayan bir mesaj yayımladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, 10-16 Mayıs engelliler haftasını kutlayan bir mesaj yayımladı.  

 

Toplum içerisinde önemli bir nüfusu oluşturan engelli vatandaşları çalışma hayatı, eğitim, sağlık ve sosyal haklardan yeterince yararlanmaları devletin olduğu kadar herkesin en önemli hedeflerinden biri olması gerekliliğine dikkat çeken Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, “Engelli olmak insanların istemleri dışında oluşan bir durumdur. Doğuştan olabildiği gibi, sonradan da karşılaşılabilir. Doğuştan ya da hastalık, kaza neticesinde bedensel, zihinsel ve sosyal yeteneklerini kaybeden bu insanlarımıza engelleri nedeniyle engel olmak yerine fırsat eşitliği tanıyarak mücadele etmelerine olanak sağlamalıyız. Hepimizin birer engelli adayı olduğu dünyamızda, engelli vatandaşları toplumun dışına itmek medeni toplumların içine düşmemesi gereken önemli bir durumdur. Tüm engelli vatandaşlarımıza aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür diler, selam ve saygılarımı sunarım” ifadelerinde bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.