MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Kahraman ‘ Ürgüp için gece gündüz demeden sahadayız’

SİYASET 30.06.2021 - 22:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Kahraman ‘ Ürgüp için gece gündüz demeden sahadayız’

AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman, İlçe Merkezine ve Köylerinde yapılcak olan yatırımlar için sahada incelemelerde bulundu.
  Başkan Kahraman, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım İşletmeler Genel Mdr.Yrd. Prof.Dr Süleyman Şahin, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Gençlik Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Kapadokya Turizm Altyapı Hizmet Birliği (KAPHİB) Müdürü Levent Ak, Mustafapaşa Köy Muhtarı ve teknik heyetle birlikte İlçe Merkezinde yapılacak olan Ürgüp Millet Bahçesi Spor Alanı Konsept Proje alanını, Mustafapaşa Spor Salonu İnşaatını,  Gençlik Spor İlçe Müdürlüğünün Spor Kompleksini  ve KYK Kız Yurdunda incelemelerde bulundu.   Başkan Kahraman Ziyaretlerinde şunları kaydetti. “ Bugün Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım İşletmeler Genel Mdr.Yrd. Prof.Dr Süleyman Şahin, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Gençlik Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir  ve beraberimizdeki heyet ile birlikte İlçe Merkezimiz başta olmak üzere köylerimizde spor alanında yapılacak olan hizmetler için yerinde incelemelerde bulunduk.  Yapılacak olan yeni yatırımların yanı sıra faaliyette olan kurum ve alanlarında iyileştirilmesi için önerilerimizi Sayın Genel Müdürümüze ilettik. Sağolsun bizleri çok hoş karşıladı hemen hemen bir çok talebimizin karşılanması üzerinde sözlerimizi aldık. Ayrıca planlanan yatırımlarımızın yanı sıra sevgili Ürgüp’lü hemşerilerimize yakın zamanda açıklayacağımız çok güzel müjdelerimiz olacak. Yatırımların ilçemize ulaşmasında büyük emekleri olan Başta sayın Bakanımız Mehmet Kasapoğlu’na, İl Başkanımız Ali Kemıkkıran’a, Milletvekilerimiz Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe’ye, Valimize, Kaymakamımıza Belediye Başkanımız Mehmet Aktürk’e, Gençlik Spor İl Müdürümüz Muhsin Özdemir’e ve katkı sağlayan herkese Ürgüp’lü hemşerilerim adına teşekkür ederim. Ürgüp için gece gündüz çalışmaya devam .” dedi
AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman, İlçe Merkezine ve Köylerinde yapılcak olan yatırımlar için sahada incelemelerde bulundu.

 

Başkan Kahraman, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım İşletmeler Genel Mdr.Yrd. Prof.Dr Süleyman Şahin, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Gençlik Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Kapadokya Turizm Altyapı Hizmet Birliği (KAPHİB) Müdürü Levent Ak, Mustafapaşa Köy Muhtarı ve teknik heyetle birlikte İlçe Merkezinde yapılacak olan Ürgüp Millet Bahçesi Spor Alanı Konsept Proje alanını, Mustafapaşa Spor Salonu İnşaatını,  Gençlik Spor İlçe Müdürlüğünün Spor Kompleksini  ve KYK Kız Yurdunda incelemelerde bulundu.

 

Başkan Kahraman Ziyaretlerinde şunları kaydetti. “ Bugün Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım İşletmeler Genel Mdr.Yrd. Prof.Dr Süleyman Şahin, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Gençlik Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir  ve beraberimizdeki heyet ile birlikte İlçe Merkezimiz başta olmak üzere köylerimizde spor alanında yapılacak olan hizmetler için yerinde incelemelerde bulunduk.  Yapılacak olan yeni yatırımların yanı sıra faaliyette olan kurum ve alanlarında iyileştirilmesi için önerilerimizi Sayın Genel Müdürümüze ilettik. Sağolsun bizleri çok hoş karşıladı hemen hemen bir çok talebimizin karşılanması üzerinde sözlerimizi aldık. Ayrıca planlanan yatırımlarımızın yanı sıra sevgili Ürgüp’lü hemşerilerimize yakın zamanda açıklayacağımız çok güzel müjdelerimiz olacak. Yatırımların ilçemize ulaşmasında büyük emekleri olan Başta sayın Bakanımız Mehmet Kasapoğlu’na, İl Başkanımız Ali Kemıkkıran’a, Milletvekilerimiz Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe’ye, Valimize, Kaymakamımıza Belediye Başkanımız Mehmet Aktürk’e, Gençlik Spor İl Müdürümüz Muhsin Özdemir’e ve katkı sağlayan herkese Ürgüp’lü hemşerilerim adına teşekkür ederim. Ürgüp için gece gündüz çalışmaya devam .” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.