MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Kemikkıran Kızılcahamam kampında

SİYASET 22.06.2021 - 11:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Kemikkıran Kızılcahamam kampında

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran Ankara'ya bağlı Kızılcahamam ilçesinde düzenlenen bölge toplantısına katıldı.
  NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran Ankara'ya bağlı Kızılcahamam ilçesinde düzenlenen bölge toplantısına katıldı.     Nevşehir'imiz için durmadan çalışmaya devam edeceğiz diyen Başkan Kemikkıran, "Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızca düzenlenen İl Başkanları çalışma kampı için Ankara/Kızılcahamam’dayız. Genel Başkan Yardımcılarımızın sunumları ve bölge toplantılarımız ile devam ediyor. Nevşehir’imiz için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerinde bulundu.    
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran Ankara'ya bağlı Kızılcahamam ilçesinde düzenlenen bölge toplantısına katıldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran Ankara'ya bağlı Kızılcahamam ilçesinde düzenlenen bölge toplantısına katıldı.  

 

Nevşehir'imiz için durmadan çalışmaya devam edeceğiz diyen Başkan Kemikkıran, "Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızca düzenlenen İl Başkanları çalışma kampı için Ankara/Kızılcahamam’dayız. Genel Başkan Yardımcılarımızın sunumları ve bölge toplantılarımız ile devam ediyor. Nevşehir’imiz için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerinde bulundu.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.