MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Kemikkıran Kozaklı'da idi

SİYASET 11.08.2021 - 12:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Kemikkıran Kozaklı'da idi

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve beraberindeki il yöneticileri Kozaklı ilçesindeydi.
  NEVŞEHİR(MHA) AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve beraberindeki il yöneticileri Kozaklı ilçesindeydi.     MHP İlçe Başkanlığını da ziyaret eden İl Başkanı Kemikkıran ilçe teşkilatında haftalık yönetim kurulu toplantısına da katıldı.     Kemikkıran, "Kozaklı İlçe Başkanım Orhan Uçar, Belediye Başkanım Akif Kabukcuoğlu ile beraber ilk olarak Cumhur İttifakımız Milliyetçi Hareket Partisi Kozaklı İlçe Başkanlığını ziyaret ettik. Özlediğimiz esnaflarımız ile bir araya gelerek hasbihal edip, hayırlı işler diledik. Ardından ilçe toplantımızı gerçekleştirmek İlçe Teşkilatımızda haftalık olağan toplantımızı gerçekleştirdik" dedi.  
AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve beraberindeki il yöneticileri Kozaklı ilçesindeydi.

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve beraberindeki il yöneticileri Kozaklı ilçesindeydi.  

 

MHP İlçe Başkanlığını da ziyaret eden İl Başkanı Kemikkıran ilçe teşkilatında haftalık yönetim kurulu toplantısına da katıldı.  

 

Kemikkıran, "Kozaklı İlçe Başkanım Orhan Uçar, Belediye Başkanım Akif Kabukcuoğlu ile beraber ilk olarak Cumhur İttifakımız Milliyetçi Hareket Partisi Kozaklı İlçe Başkanlığını ziyaret ettik. Özlediğimiz esnaflarımız ile bir araya gelerek hasbihal edip, hayırlı işler diledik. Ardından ilçe toplantımızı gerçekleştirmek İlçe Teşkilatımızda haftalık olağan toplantımızı gerçekleştirdik" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.