MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Kemikkıran vatandaşın derdini dinliyor

SİYASET 22.05.2021 - 13:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Kemikkıran vatandaşın derdini dinliyor

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, il başkanlığında halkın derdini dinlemeye devam ediyor.
  NEVŞEHİR(MHA) AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, il başkanlığında halkın derdini dinlemeye devam ediyor.     Toplantı, ziyaret ve diğer programlardan fırsat bulduğu sürece İl Başkanlığına müracaat eden Vatandaşların sorunlarını dinlemeye ve sorunlara çözüm üretmeye devam eden AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, partili partisiz herkesin sorunlarını bire bir dinliyor.     Pandemi koşullarına uygun olarak yapılan görüşmeler maske ve mesafe kurallarına uygun bir şekilde yapılırken, Vatandaşların büyük bir bölümünün özellikle son iki yıldır yaşanan salgın süreciyle birlikte yaşadıkları ekonomik sıkıntılardan dert yandığı gözleniyor.  
AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, il başkanlığında halkın derdini dinlemeye devam ediyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, il başkanlığında halkın derdini dinlemeye devam ediyor.  

 

Toplantı, ziyaret ve diğer programlardan fırsat bulduğu sürece İl Başkanlığına müracaat eden Vatandaşların sorunlarını dinlemeye ve sorunlara çözüm üretmeye devam eden AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, partili partisiz herkesin sorunlarını bire bir dinliyor.  

 

Pandemi koşullarına uygun olarak yapılan görüşmeler maske ve mesafe kurallarına uygun bir şekilde yapılırken, Vatandaşların büyük bir bölümünün özellikle son iki yıldır yaşanan salgın süreciyle birlikte yaşadıkları ekonomik sıkıntılardan dert yandığı gözleniyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.