MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Korkmaz 'Çiftçiler günümüz kutlu, topraklarımız bereketli olsun'

İLÇELER 14.05.2021 - 15:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Korkmaz 'Çiftçiler günümüz kutlu, topraklarımız bereketli olsun'

Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler günümüz kutlu, topraklarımız bereketli olsun.
Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz Dünya Çiftçiler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz, Dünya Çiftçiler Günü nedeniyle yaptığı açıklamada çiftçilere seslenerek, “Ülkemize güç, milletimize güven, toprağımıza hayat verdiniz. Sizler üretmeye devam ediniz, çiftçimiz gıda üretim zincirinin ilk halkasıdır. Koronavirüsle mücadelenin kahramanlarından biri de Türk çiftçisidir. Biz üretemezsek Türkiye aç kalır. Çiftçimiz pandemi sürecinde, fedakarlık göstererek üretmeye devam etti ve gıda arzında kesinti yaşanmasına müsaade etmedi. Tarım demek gıda güvencesi demektir. Gıda güvencemizi sağlamak için çiftçilerimizi desteklemek zorundayız” ifadelerine yer verdi. Çiftçilerin Dünya Çiftçiler Gününü kutlayan Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz, ” Sizler ürettiniz, bu zor zamanda “her şeyimiz var” diyebildik. Hayatımızı zenginleştirdiniz, sofralarımızı bereketlendirdiniz. Ülkemize güç, milletimize güven, toprağımıza hayat verdiniz. Dünyamız ve ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Sizler üretmeye devam ediniz. Fedakar çiftçilerimiz ‘Toprak o kadar cömert ki, dökülen her damla alın terinin karşılığını verir.’ "Çiftçimiz kazanırsa ülke kazanır." "14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günümüz kutlu, topraklarımız bereketli olsun" gece gündüz üretimini sürdüren bütün çiftçilerimizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.” Mustafa Korkmaz / Ürgüp Ziraat Odası Başkanı
Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler günümüz kutlu, topraklarımız bereketli olsun.

Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz Dünya Çiftçiler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz, Dünya Çiftçiler Günü nedeniyle yaptığı açıklamada çiftçilere seslenerek, “Ülkemize güç, milletimize güven, toprağımıza hayat verdiniz. Sizler üretmeye devam ediniz, çiftçimiz gıda üretim zincirinin ilk halkasıdır. Koronavirüsle mücadelenin kahramanlarından biri de Türk çiftçisidir. Biz üretemezsek Türkiye aç kalır. Çiftçimiz pandemi sürecinde, fedakarlık göstererek üretmeye devam etti ve gıda arzında kesinti yaşanmasına müsaade etmedi. Tarım demek gıda güvencesi demektir. Gıda güvencemizi sağlamak için çiftçilerimizi desteklemek zorundayız” ifadelerine yer verdi.

Çiftçilerin Dünya Çiftçiler Gününü kutlayan Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz, ” Sizler ürettiniz, bu zor zamanda “her şeyimiz var” diyebildik. Hayatımızı zenginleştirdiniz, sofralarımızı bereketlendirdiniz. Ülkemize güç, milletimize güven, toprağımıza hayat verdiniz. Dünyamız ve ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Sizler üretmeye devam ediniz. Fedakar çiftçilerimiz ‘Toprak o kadar cömert ki, dökülen her damla alın terinin karşılığını verir.’

"Çiftçimiz kazanırsa ülke kazanır."

"14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günümüz kutlu, topraklarımız bereketli olsun" gece gündüz üretimini sürdüren bütün çiftçilerimizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.”

Mustafa Korkmaz / Ürgüp Ziraat Odası Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.