Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Osman Süslü’den Mevlid Kandili mesajı

BELEDİYELER 15.10.2021 - 16:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Osman Süslü’den Mevlid Kandili mesajı

Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
  Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.                     Başkan Osman Süslü mesajında; “Mübarek gün ve gecelerin hayatımızda vazgeçilmez bir yeri vardır. Tüm alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz’in  (S.A.V) doğumu vesilesiyle kutladığımız Mevlid Kandili de bu özel günlerin başında yer almaktadır. Alemlere rahmet olarak dünyaya gelen sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.) doğduğu gece olan bu mübarek geceyi idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Doğumu ile insanlık tarihinin akışını değiştiren Peygamberimizin tebliğ ettiği ilahi mesajlar insanlık üzerindeki cehalet bulutlarını dağıtmıştır. İçinde bulunduğumuz bu yüzyılda, O’nun öğütlerine, her zamankinden daha çok ihtiyaç duyuyoruz. Peygamberimizin sevgi, şefkat, merhamet, hoşgörüsü ile ibadetlerinde ihlâs ve samimiyeti ve güzel ahlakı bize daima örnek olmuştur. Bu nedenle Hz. Muhammed (S.A.V)’ın güzel vasıflarını tanımak, O’nu örnek almak bizim için bir görevdir. Bu manevi gecenin, ruhlarımızın huzur bulmasına, feraha ermesine vesile olması dileklerimle Tüm İslam Âleminin ve Uçhisarlı Hemşehrilerimin Mevlid kandillerini kutlar ve hayırlara vesile olmasını dilerim” açıklamalarına yer verdi.
Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

                   
Başkan Osman Süslü mesajında; “Mübarek gün ve gecelerin hayatımızda vazgeçilmez bir yeri vardır. Tüm alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz’in  (S.A.V) doğumu vesilesiyle kutladığımız Mevlid Kandili de bu özel günlerin başında yer almaktadır.


Alemlere rahmet olarak dünyaya gelen sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.) doğduğu gece olan bu mübarek geceyi idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Doğumu ile insanlık tarihinin akışını değiştiren Peygamberimizin tebliğ ettiği ilahi mesajlar insanlık üzerindeki cehalet bulutlarını dağıtmıştır. İçinde bulunduğumuz bu yüzyılda, O’nun öğütlerine, her zamankinden daha çok ihtiyaç duyuyoruz. Peygamberimizin sevgi, şefkat, merhamet, hoşgörüsü ile ibadetlerinde ihlâs ve samimiyeti ve güzel ahlakı bize daima örnek olmuştur. Bu nedenle Hz. Muhammed (S.A.V)’ın güzel vasıflarını tanımak, O’nu örnek almak bizim için bir görevdir.
Bu manevi gecenin, ruhlarımızın huzur bulmasına, feraha ermesine vesile olması dileklerimle Tüm İslam Âleminin ve Uçhisarlı Hemşehrilerimin Mevlid kandillerini kutlar ve hayırlara vesile olmasını dilerim” açıklamalarına yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.