MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Özmen'den Eylenen'e teşekkür ziyareti

SİYASET 26.03.2021 - 10:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Özmen'den Eylenen'e teşekkür ziyareti

Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Erdem Eylenen'e teşekkür ziyaretinde bulundu.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Erdem Eylenen'e teşekkür ziyaretinde bulundu.     Özmen ziyarete ilişkin, "Pandeminin ilk günlerinde tanışıp bu güne kadar özellikle Pazarımız ve esnafımıza özel ehemmiyet gösteren esnaflarımızla tek tek ilgilenip, bu süreçte en az zarar görmemiz için canla başla çalışan Nevşehir Emniyet Müdür Yardımcımız, Değerli kardeşim Erdem Eylenen'i ziyaret ederek esnaflarımızın teşekkür saygı ve selamlarını ilettik. Misafirperverliklerinden dolayı kendisine teşekkür ederim" ifadelerinde bulundu.  
Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Erdem Eylenen'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Erdem Eylenen'e teşekkür ziyaretinde bulundu.  

 

Özmen ziyarete ilişkin, "Pandeminin ilk günlerinde tanışıp bu güne kadar özellikle Pazarımız ve esnafımıza özel ehemmiyet gösteren esnaflarımızla tek tek ilgilenip, bu süreçte en az zarar görmemiz için canla başla çalışan Nevşehir Emniyet Müdür Yardımcımız, Değerli kardeşim Erdem Eylenen'i ziyaret ederek esnaflarımızın teşekkür saygı ve selamlarını ilettik. Misafirperverliklerinden dolayı kendisine teşekkür ederim" ifadelerinde bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.