Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Özmen'den teşekkür

NEVŞEHİR 18.06.2022 - 13:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Özmen'den teşekkür

Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, il genelinde pazarcı esnaflarına ve pazar yerlerine önemli hizmetler veren belediye başkanlarına ve pazar yerlerinde alnın teriyle vatandaşlara hizmet götürme gayretinde olan tüm pazarcı esnaflarına teşekkür etti.
      NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, il genelinde pazarcı esnaflarına ve pazar yerlerine önemli hizmetler veren belediye başkanlarına ve pazar yerlerinde alnın teriyle vatandaşlara hizmet götürme gayretinde olan tüm pazarcı esnaflarına teşekkür etti.   Başkan Özmen, "Başta Nevşehir belediye başkanımız Mehmet Savran olmak üzere Acıgöl belediye başkanımız Ercan Ertaş, Avanos belediye başkanımız Celal Alper İbaş, Derinkuyu belediye başkanımız Bülent Aksoy, Gülşehir belediye başkanımız Fatih Çiftçi, Hacıbektaş belediye başkanımız Arif Yoldaş Altıok, Kozaklı belediye başkanımız Akif Kabukçuoğlu, Ürgüp belediye başkanımız sayın Mehmet Aktürk e ve çok değerli Zabıta müdürlerine, Zabıta arkadaşlarımıza, Pazar bittikten sonraki gizli kahramanlar temizlik ekiplerimize, haftanın belirli günlerinde çocuklarının helal ekmek götürebilmek için sabahın erken saatlerinden akşamın geç saatlere kadar soğuk, sıcak, kar yağmur demeden Pazar açan fedakar esnaflarımız ve çalışanlarına bir ev sahibi görgü ve geleneğiyle sahip çıkan bütün maddi ve manevi sorunlarıyla ilgilenen ve yardımcı olan bu gönül dostlarımıza esnaflarım yönetimim ve şahsım adına teşekkürü borç bilirim. Bu değerli büyüklerimizden şunu bilmelerini isterim ki sektörel bazda sıkıntıda olan Pazar yerlerimizi el ele vererek Türkiye’mize örnek olmaya devam edeceğiz" ifadelerinde bulundu.  
Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, il genelinde pazarcı esnaflarına ve pazar yerlerine önemli hizmetler veren belediye başkanlarına ve pazar yerlerinde alnın teriyle vatandaşlara hizmet götürme gayretinde olan tüm pazarcı esnaflarına teşekkür etti.

 

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, il genelinde pazarcı esnaflarına ve pazar yerlerine önemli hizmetler veren belediye başkanlarına ve pazar yerlerinde alnın teriyle vatandaşlara hizmet götürme gayretinde olan tüm pazarcı esnaflarına teşekkür etti.  

Başkan Özmen, "Başta Nevşehir belediye başkanımız Mehmet Savran olmak üzere Acıgöl belediye başkanımız Ercan Ertaş, Avanos belediye başkanımız Celal Alper İbaş, Derinkuyu belediye başkanımız Bülent Aksoy, Gülşehir belediye başkanımız Fatih Çiftçi, Hacıbektaş belediye başkanımız Arif Yoldaş Altıok, Kozaklı belediye başkanımız Akif Kabukçuoğlu, Ürgüp belediye başkanımız sayın Mehmet Aktürk e ve çok değerli Zabıta müdürlerine, Zabıta arkadaşlarımıza, Pazar bittikten sonraki gizli kahramanlar temizlik ekiplerimize, haftanın belirli günlerinde çocuklarının helal ekmek götürebilmek için sabahın erken saatlerinden akşamın geç saatlere kadar soğuk, sıcak, kar yağmur demeden Pazar açan fedakar esnaflarımız ve çalışanlarına bir ev sahibi görgü ve geleneğiyle sahip çıkan bütün maddi ve manevi sorunlarıyla ilgilenen ve yardımcı olan bu gönül dostlarımıza esnaflarım yönetimim ve şahsım adına teşekkürü borç bilirim. Bu değerli büyüklerimizden şunu bilmelerini isterim ki sektörel bazda sıkıntıda olan Pazar yerlerimizi el ele vererek Türkiye’mize örnek olmaya devam edeceğiz" ifadelerinde bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.