Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Pınarbaşı ve oda başkanlarından Korkutmaz'a ziyaret

NEVŞEHİR 17.07.2021 - 09:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Pınarbaşı ve oda başkanlarından Korkutmaz'a ziyaret

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve beraberindeki oda başkanları Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığına seçilen Erdoğan Korkutmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve beraberindeki oda başkanları Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığına seçilen Erdoğan Korkutmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.     Ziyarete Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı'nın yanı sıra Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Yaşar Göncü, Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Necati Daşlıca, Terziler Odası Başkanı Habil Demirbilek, Birlik Genel Sekreteri Ahmet Özgün'de katıldılar.     Başkan Pınarbaşı Kredi kefalet kooperatifi Başkanı Erdoğan Korkutmaz ve beraberindeki yönetime yeni dönemde başarılar diledi.     Bu arada Başkan Erdoğan Korkutmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunanlar arasında Nevşehir'in sevilen isimlerinden Şeref Kalfaoğlu'da vardı.    
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve beraberindeki oda başkanları Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığına seçilen Erdoğan Korkutmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve beraberindeki oda başkanları Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığına seçilen Erdoğan Korkutmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.  

 

Ziyarete Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı'nın yanı sıra Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Yaşar Göncü, Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Necati Daşlıca, Terziler Odası Başkanı Habil Demirbilek, Birlik Genel Sekreteri Ahmet Özgün'de katıldılar.  

 

Başkan Pınarbaşı Kredi kefalet kooperatifi Başkanı Erdoğan Korkutmaz ve beraberindeki yönetime yeni dönemde başarılar diledi.  

 

Bu arada Başkan Erdoğan Korkutmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunanlar arasında Nevşehir'in sevilen isimlerinden Şeref Kalfaoğlu'da vardı.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.