MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Savran’dan çevreci gençlere ziyaret

BELEDİYELER 29.05.2021 - 18:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Savran’dan çevreci gençlere ziyaret

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, çevre temizliği konusunda farkındalık oluşturmak için mahallelerindeki parklarını temizleyip çektikleri video ile tüm vatandaşları doğaya ve çevreye daha saygılı olmaları konusunda uyaran gençleri evlerinde ziyaret etti.
  Vera Çamlı ve Ebrar Eren isimli genç kızlara kitap hediye eden Savran, örnek davranışlarından dolayı tebrik etti.   Nevşehir’in 20 Temmuz Mahallesi’nde bulunan park içerisine sorumsuz kişilerce rastgele çöp atıldığını fark eden 8. sınıf öğrencileri Vera Çamlı ve Ebrar Eren belediye görevlilerini beklemeden kendileri parkı temizledi.   Temizlik çalışmaları sırasında bir video çekerek vatandaşlardan çevreye karşı daha duyarlı olmalarını ve parkları temiz tutmalarını isteyen iki gencin görüntülerini izleyen Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, bugün gençleri evlerinde ziyaret etti.   Aileleri ile birlikte bir süre sohbet ettiği gençleri tebrik eden Başkan Savran, kitap hediye ettiği gençlere hazırlandıkları LGS sınavı için başarılar diledi.   Savran, “Nevşehir Belediyesi olarak temizlik konusuna büyük önem veriyoruz. Bir yandan şehrimizin her noktasını pırıl pırıl yapmak bir yandan da şehrimize yeni yeşil alanlar, parklar kazandırmak için büyük gayret gösteriyoruz. Ama maalesef özellikle temizlik konusunda sadece belediye ekiplerinin görev yapması yetmiyor. Bu konuda vatandaşlarımızın da gerekli hassasiyeti göstermeleri gerekiyor. Gençlerimizin bu konuda topluma önemli bir mesaj verdi. Çöp kovaları bulunmasına karşın parklarına rastgele atılan çöpleri temizleyerek arkadaşlarından ve büyüklerinden daha dikkatli olmalarını isteyen bir video çektiler. Böylesine duyarlı gençlerimiz olduğu müddetçe şehrimiz eminim daha temiz olacak” dedi.   Vera Çamlı ve Ebrar Eren isimli gençlerin ailelerine de teşekkür eden Savran, “Onları yetiştiren siz kıymetli ailelerimize teşekkür ediyorum. Onlarla ne kadar gurur duysanız az. İnşaallah ileri ki yıllarda da bu duyarlılıkları devam eder ve topluma örnek birer fert olarak yaşamlarını sürdürürler” diye konuştu.   Başkan Savran’ın ziyaretinden dolayı çok mutlu olduklarını belirten gençler ise, tüm arkadaşlarını ve vatandaşları çevre temizliği konusunda daha duyarlı davranmaya davet etti.                                                          
Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, çevre temizliği konusunda farkındalık oluşturmak için mahallelerindeki parklarını temizleyip çektikleri video ile tüm vatandaşları doğaya ve çevreye daha saygılı olmaları konusunda uyaran gençleri evlerinde ziyaret etti.

 

Vera Çamlı ve Ebrar Eren isimli genç kızlara kitap hediye eden Savran, örnek davranışlarından dolayı tebrik etti.

 

Nevşehir’in 20 Temmuz Mahallesi’nde bulunan park içerisine sorumsuz kişilerce rastgele çöp atıldığını fark eden 8. sınıf öğrencileri Vera Çamlı ve Ebrar Eren belediye görevlilerini beklemeden kendileri parkı temizledi.

 

Temizlik çalışmaları sırasında bir video çekerek vatandaşlardan çevreye karşı daha duyarlı olmalarını ve parkları temiz tutmalarını isteyen iki gencin görüntülerini izleyen Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, bugün gençleri evlerinde ziyaret etti.

 

Aileleri ile birlikte bir süre sohbet ettiği gençleri tebrik eden Başkan Savran, kitap hediye ettiği gençlere hazırlandıkları LGS sınavı için başarılar diledi.

 

Savran, “Nevşehir Belediyesi olarak temizlik konusuna büyük önem veriyoruz. Bir yandan şehrimizin her noktasını pırıl pırıl yapmak bir yandan da şehrimize yeni yeşil alanlar, parklar kazandırmak için büyük gayret gösteriyoruz. Ama maalesef özellikle temizlik konusunda sadece belediye ekiplerinin görev yapması yetmiyor. Bu konuda vatandaşlarımızın da gerekli hassasiyeti göstermeleri gerekiyor. Gençlerimizin bu konuda topluma önemli bir mesaj verdi. Çöp kovaları bulunmasına karşın parklarına rastgele atılan çöpleri temizleyerek arkadaşlarından ve büyüklerinden daha dikkatli olmalarını isteyen bir video çektiler. Böylesine duyarlı gençlerimiz olduğu müddetçe şehrimiz eminim daha temiz olacak” dedi.

 

Vera Çamlı ve Ebrar Eren isimli gençlerin ailelerine de teşekkür eden Savran, “Onları yetiştiren siz kıymetli ailelerimize teşekkür ediyorum. Onlarla ne kadar gurur duysanız az. İnşaallah ileri ki yıllarda da bu duyarlılıkları devam eder ve topluma örnek birer fert olarak yaşamlarını sürdürürler” diye konuştu.

 

Başkan Savran’ın ziyaretinden dolayı çok mutlu olduklarını belirten gençler ise, tüm arkadaşlarını ve vatandaşları çevre temizliği konusunda daha duyarlı davranmaya davet etti.

                                                         

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.