MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Savran’dan muhtarlara tebrik

NEVŞEHİR 19.10.2021 - 14:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Savran’dan muhtarlara tebrik

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, “Muhtarlarımız, bizim şehrimize hizmet etme gayretimizi artıran hem yol ve hem de mesai arkadaşlarımızdır” dedi.
    Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, “Muhtarlarımız, bizim şehrimize hizmet etme gayretimizi artıran hem yol ve hem de mesai arkadaşlarımızdır” dedi.   Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, “19 Ekim Muhtarlar Günü" dolayısıyla mahalle muhtarları için yemek programı düzenledi.   Programa Belediye Başkan Yardımcıları Ersin Erol, Nafiz Dirikoç ve Furkan Feralan, Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık ve mahalle muhtarları katıldı.   Burada tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik eden Başkan Savran, bu güne kadar yaptıkları hizmetler için teşekkür etti.   Nevşehir Belediyesi olarak mahallelere yönelik olarak attıkları her adım ve ürettikleri her hizmette kuşkusuz muhtarların emeği ve katkısının çok büyük olduğunu ifade eden Savran, “Mahallelerimizde yaptığımız işleri, muhtarlarımızın talepleri, yönlendirmeleri belirliyor. Altyapıda, sosyal hizmetlerde, çevre yatırımlarında, fen işlerinde, kısacası tüm işlerimizde belediye olarak muhtarlarımızla birlikte çalışıyoruz. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da muhtarlarımıza kulak vermeye devam edeceğiz. Bu vesileyle değerli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, şehrimizin gelişimi ve değişiminde gösterdikleri gayret ve destekler nedeniyle teşekkürlerimi sunuyorum.’’ dedi.   Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık da, kendilerini böyle anlamlı bir günde bir araya getiren Başkan Savran’a teşekkür ederek Nevşehir’e hizmet etme noktasında bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Nevşehir Belediyesi ile el ele vererek çalışmaya devam edeceklerini söyledi.    
Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, “Muhtarlarımız, bizim şehrimize hizmet etme gayretimizi artıran hem yol ve hem de mesai arkadaşlarımızdır” dedi.

 

 

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, “Muhtarlarımız, bizim şehrimize hizmet etme gayretimizi artıran hem yol ve hem de mesai arkadaşlarımızdır” dedi.

 

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, “19 Ekim Muhtarlar Günü" dolayısıyla mahalle muhtarları için yemek programı düzenledi.

 

Programa Belediye Başkan Yardımcıları Ersin Erol, Nafiz Dirikoç ve Furkan Feralan, Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık ve mahalle muhtarları katıldı.

 

Burada tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik eden Başkan Savran, bu güne kadar yaptıkları hizmetler için teşekkür etti.

 

Nevşehir Belediyesi olarak mahallelere yönelik olarak attıkları her adım ve ürettikleri her hizmette kuşkusuz muhtarların emeği ve katkısının çok büyük olduğunu ifade eden Savran, “Mahallelerimizde yaptığımız işleri, muhtarlarımızın talepleri, yönlendirmeleri belirliyor. Altyapıda, sosyal hizmetlerde, çevre yatırımlarında, fen işlerinde, kısacası tüm işlerimizde belediye olarak muhtarlarımızla birlikte çalışıyoruz. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da muhtarlarımıza kulak vermeye devam edeceğiz. Bu vesileyle değerli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, şehrimizin gelişimi ve değişiminde gösterdikleri gayret ve destekler nedeniyle teşekkürlerimi sunuyorum.’’ dedi.

 

Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık da, kendilerini böyle anlamlı bir günde bir araya getiren Başkan Savran’a teşekkür ederek Nevşehir’e hizmet etme noktasında bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Nevşehir Belediyesi ile el ele vererek çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.