MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Simit ‘Allah işlerini rast getirsin deriz’

SİYASET 21.05.2022 - 10:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Simit ‘Allah işlerini rast getirsin deriz’

Saadet Partisi İl Başkanı Ali Doğan Simit, Deva Partisinin kendi logosu ile seçimlere girme kararı almasını işte bu sözlerle yorumladı.
    NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisi İl Başkanı Ali Doğan Simit, Deva Partisinin kendi logosu ile seçimlere girme kararı almasını işte bu sözlerle yorumladı.     6'lı masadan birilerinin daha ayrılıp birilerinin daha katılabileceğini ve bu durumun seçime kadar netleşeceğini belirten Saadet Partisi İl Başkanı Ali Doğan Simit, "Milli görüşün tek siyasi partisi olarak bizim rakamlarla, birileri gelmiş gitmişle işimiz yok. Böyle şeylere takılmayız. Memleket için elimizi taşın altına sokmamız gerekiyorsa hiç tereddüt bile etmeden bunu yaparız. 6 siyasi parti bir araya geldiler. Deva partisi sonradan seçime kendi logosuyla gireceğini açıkladı. Bu mesele kendi iç meseleleri. Ne düşündüler bilemem. Belki ileri de bir kaç parti bu yapıya girer, çıkar bunlar seçime kadar netleşecek meseleler. Birinin çıkıp, birilerinin girmesi bizleri yormaz. Allah işlerini rast getirsin deriz. Başka bir şey de söylemeyiz" diye konuştu.  
Saadet Partisi İl Başkanı Ali Doğan Simit, Deva Partisinin kendi logosu ile seçimlere girme kararı almasını işte bu sözlerle yorumladı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisi İl Başkanı Ali Doğan Simit, Deva Partisinin kendi logosu ile seçimlere girme kararı almasını işte bu sözlerle yorumladı.  

 

6'lı masadan birilerinin daha ayrılıp birilerinin daha katılabileceğini ve bu durumun seçime kadar netleşeceğini belirten Saadet Partisi İl Başkanı Ali Doğan Simit, "Milli görüşün tek siyasi partisi olarak bizim rakamlarla, birileri gelmiş gitmişle işimiz yok. Böyle şeylere takılmayız. Memleket için elimizi taşın altına sokmamız gerekiyorsa hiç tereddüt bile etmeden bunu yaparız. 6 siyasi parti bir araya geldiler. Deva partisi sonradan seçime kendi logosuyla gireceğini açıkladı. Bu mesele kendi iç meseleleri. Ne düşündüler bilemem. Belki ileri de bir kaç parti bu yapıya girer, çıkar bunlar seçime kadar netleşecek meseleler. Birinin çıkıp, birilerinin girmesi bizleri yormaz. Allah işlerini rast getirsin deriz. Başka bir şey de söylemeyiz" diye konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.