Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Süslü Kırgız-Türk Hanı Er-Manas Heykeli’nin açılışına katıldı

BELEDİYELER 11.09.2021 - 11:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Süslü Kırgız-Türk Hanı Er-Manas Heykeli’nin açılışına katıldı

Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü Ankara’da gerçekleştirilen Kırgız-Türk Hanı Er Manas’ın heykelinin açılış törenine katıldı.
  Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü Ankara’da gerçekleştirilen Kırgız-Türk Hanı Er Manas’ın heykelinin açılış törenine katıldı. Açılış töreni, Kırgızistan’ın Ankara Büyükelçiliği ve Keçiören Belediyesi iş birliği ile Kırgızistan Cumhuriyeti’nin bağımsızlığının 30’uncu yıl dönümü kapsamında yapıldı.   Kırgızistan’ın Ankara Büyükelçisi Kubanıçbek Ömüraliyev, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Keçiören Kaymakamı Uğur Bulut, çeşitli ülkelerin büyükelçileri, diplomatlar ve çok sayıda davetlinin yer aldığı törene Kırgız Elçiliğinin davetlisi olarak katılan  Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü: “ Bağımsızlığının 30. Yılını kutlayan kardeş ülke Kırgızistan’ı tebrik ediyorum. Tanrı dağlarından, Issık gölünden gelen Kırgız-Türk Hanı Er Manas Heykeli iki ülke arasındaki dostluğun simgesi olarak ebediyen yaşayacaktır. Böyle bir organizasyonda yer aldığım için memnuniyetduyuyorum” ifadelerine yer verdi.
Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü Ankara’da gerçekleştirilen Kırgız-Türk Hanı Er Manas’ın heykelinin açılış törenine katıldı.

 

Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü Ankara’da gerçekleştirilen Kırgız-Türk Hanı Er Manas’ın heykelinin açılış törenine katıldı. Açılış töreni, Kırgızistan’ın Ankara Büyükelçiliği ve Keçiören Belediyesi iş birliği ile Kırgızistan Cumhuriyeti’nin bağımsızlığının 30’uncu yıl dönümü kapsamında yapıldı.

 


Kırgızistan’ın Ankara Büyükelçisi Kubanıçbek Ömüraliyev, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Keçiören Kaymakamı Uğur Bulut, çeşitli ülkelerin büyükelçileri, diplomatlar ve çok sayıda davetlinin yer aldığı törene Kırgız Elçiliğinin davetlisi olarak katılan  Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü: “ Bağımsızlığının 30. Yılını kutlayan kardeş ülke Kırgızistan’ı tebrik ediyorum. Tanrı dağlarından, Issık gölünden gelen Kırgız-Türk Hanı Er Manas Heykeli iki ülke arasındaki dostluğun simgesi olarak ebediyen yaşayacaktır. Böyle bir organizasyonda yer aldığım için memnuniyetduyuyorum” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.