Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Yorgancı'dan aşı çağrısı

BELEDİYELER 04.09.2021 - 09:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Yorgancı'dan aşı çağrısı

Avanos ilçesine bağlı Kasabasının AK Partili belediye başkanı Erdal Yorgancı vatandaşları bir an önce aşı olmaya çağırdı.
  NEVŞEHİR(MHA) Avanos ilçesine bağlı Kasabasının AK Partili belediye başkanı Erdal Yorgancı vatandaşları bir an önce aşı olmaya çağırdı.     Kendisinin Şubat ayında Korona virüs tedavisi gördüğünü belirten Başkan Yorgancı, "'Şubatta covid geçirdiğim için aşımı şimdi yaptırmak zorunda kaldım. Tüm halkımızın bir an önce aşı yaptırmalarını öneriyorum. Allah'a emanet olun'' dedi.    
Avanos ilçesine bağlı Kasabasının AK Partili belediye başkanı Erdal Yorgancı vatandaşları bir an önce aşı olmaya çağırdı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Avanos ilçesine bağlı Kasabasının AK Partili belediye başkanı Erdal Yorgancı vatandaşları bir an önce aşı olmaya çağırdı.  

 

Kendisinin Şubat ayında Korona virüs tedavisi gördüğünü belirten Başkan Yorgancı, "'Şubatta covid geçirdiğim için aşımı şimdi yaptırmak zorunda kaldım. Tüm halkımızın bir an önce aşı yaptırmalarını öneriyorum. Allah'a emanet olun'' dedi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.