Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Basketbol 3.lük kupası Ortahisar'ın

İLÇELER 08.06.2022 - 10:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Basketbol 3.lük kupası Ortahisar'ın

Ortahisar Belediyesi Basketbol takımı kurumlar arası turnuvada üçüncülüğü kazandı.
    NEVŞEHİR(MHA) Ortahisar Belediyesi Basketbol takımı kurumlar arası turnuvada üçüncülüğü kazandı.  Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, bu başarıda emeği geçenlere teşekkür ederken, "Sporun her alanındayız. Bir kasaba takımı olarak Nevşehir Kurumlar arası Basketbol Şampiyonasına katılarak, son maçında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesine karşı galip gelen ve 3.lük kupasını kazanan Basketbol Takımımızı kutlarım. Ortahisar Belediye Sporumuza emek veren tüm sporcu kardeşlerime teşekkür ediyorum" dedi.  
Ortahisar Belediyesi Basketbol takımı kurumlar arası turnuvada üçüncülüğü kazandı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Ortahisar Belediyesi Basketbol takımı kurumlar arası turnuvada üçüncülüğü kazandı. 

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, bu başarıda emeği geçenlere teşekkür ederken, "Sporun her alanındayız. Bir kasaba takımı olarak Nevşehir Kurumlar arası Basketbol Şampiyonasına katılarak, son maçında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesine karşı galip gelen ve 3.lük kupasını kazanan Basketbol Takımımızı kutlarım. Ortahisar Belediye Sporumuza emek veren tüm sporcu kardeşlerime teşekkür ediyorum" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.