MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Beklenen sınavın tarihi açıklandı

EĞİTİM 03.12.2021 - 12:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Beklenen sınavın tarihi açıklandı

Türkiye birincilerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde beklenen sınavın tarihi açıklandı.
    Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde beklenen sınavın tarihi açıklandı.   16 Ocak 2022 tarihinde saat: 14.00'te gerçekleştirilecek sınavda, 8. sınıf öğrencileri "Kardelenli" olabilmek için ter dökecek. Başarıya Ödül ve Okula Kabul sınavı için öğrencilerin online ortamdan başvuru yapmaları gerekmekte. Ayrıca kurum tarafından yapılan açıklamada "Kontenjanlarımızdaki yoğunluk sebebiyle lise kademesinde bu yıl da Okula Kabul Sınavı sadece 8. sınıflar düzeyinde gerçekleştirilecektir. 9, 10 ve 11. sınıflar düzeyinde sınav yapılmayacaktır. Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Liseli olmanın ayrıcalığından faydalanmak isteyen tüm 8. sınıf öğrencilerimizi 16 Ocak 2022 tarihinde saat 14.00'te kurumumuz kampüsünde gerçekleştireceğimiz sınavımıza bekliyoruz." denildi.
Türkiye birincilerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde beklenen sınavın tarihi açıklandı.

 

 

Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde beklenen sınavın tarihi açıklandı.

 

16 Ocak 2022 tarihinde saat: 14.00'te gerçekleştirilecek sınavda, 8. sınıf öğrencileri "Kardelenli" olabilmek için ter dökecek. Başarıya Ödül ve Okula Kabul sınavı için öğrencilerin online ortamdan başvuru yapmaları gerekmekte. Ayrıca kurum tarafından yapılan açıklamada "Kontenjanlarımızdaki yoğunluk sebebiyle lise kademesinde bu yıl da Okula Kabul Sınavı sadece 8. sınıflar düzeyinde gerçekleştirilecektir. 9, 10 ve 11. sınıflar düzeyinde sınav yapılmayacaktır. Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Liseli olmanın ayrıcalığından faydalanmak isteyen tüm 8. sınıf öğrencilerimizi 16 Ocak 2022 tarihinde saat 14.00'te kurumumuz kampüsünde gerçekleştireceğimiz sınavımıza bekliyoruz." denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.