MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Belediye Başkanı Savran’dan 101 yaşındaki Taibe nineye ziyaret

GÜNCEL 20.03.2021 - 21:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Belediye Başkanı Savran’dan 101 yaşındaki Taibe nineye ziyaret

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Güzelyurt Mahallesi’nde yaşayan 101 yaşındaki Taibe Yoveren ve 76 yaşındaki Mukadder Dede’yi ziyaret etti.
  Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, eşi Nejla Savran ile birlikte ‘Yaşlılar Haftası’ dolayısıyla Güzelyurt Mahallesi’nde oğlu Şifa Yolveren’in evinde yaşayan 101 yaşındaki Taibe Yolveren ve 76 yaşındaki Mukadder Dede’yi ziyaret etti.   Konuk olduğu evde yaşlılara Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan çeşitli hediyeleri takdim eden Başkan Savran, eşi Nejla Savran ile birlikte yaşlılardan dua istedi.   Torununun torununu gören ve 65 yaşında okuma yazmayı öğrenen 101 yaşındaki Taibe Yolveren ile bir süre sohbet eden Başkan Savran, asırlık bir çınarı ziyaret etmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.   “Allah bu büyüklerimizin sayısını hep artırsın, başımızdan hiç eksik etmesin” diyen Savran, Nevşehir Belediyesi olarak yaşlılar için bugüne kadar hiçbir zorluktan kaçmadan yaptıkları çalışmaların, bundan sonra da artarak süreceğini belirtti.   Savran, “Bugün büyüklerimizi hem ziyaret edelim hem de güzel dualarını alalım dedik. Ülkemiz, şehrimiz ve güzel hizmetler yapabilmek için kendimize dua istedik. Çünkü onların duaları bize güç veriyor. Allah onlara sağlıklı ve uzun ömür versin. Onlar mutlu olduğunda bizde mutluyuz. Bu duygu ve düşüncelerle, yaşlılarımızın Yaşlılar Haftası’nı kutluyorum. Onların sadece bu hafta değil daima baş tacımız olduğunu özellikle vurgulayarak, sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyor, ellerinden öpüyorum” dedi.  
Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Güzelyurt Mahallesi’nde yaşayan 101 yaşındaki Taibe Yoveren ve 76 yaşındaki Mukadder Dede’yi ziyaret etti.

 

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, eşi Nejla Savran ile birlikte ‘Yaşlılar Haftası’ dolayısıyla Güzelyurt Mahallesi’nde oğlu Şifa Yolveren’in evinde yaşayan 101 yaşındaki Taibe Yolveren ve 76 yaşındaki Mukadder Dede’yi ziyaret etti.

 

Konuk olduğu evde yaşlılara Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan çeşitli hediyeleri

takdim eden Başkan Savran, eşi Nejla Savran ile birlikte yaşlılardan dua istedi.

 

Torununun torununu gören ve 65 yaşında okuma yazmayı öğrenen 101 yaşındaki Taibe Yolveren ile bir süre sohbet eden Başkan Savran, asırlık bir çınarı ziyaret etmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.

 

“Allah bu büyüklerimizin sayısını hep artırsın, başımızdan hiç eksik etmesin” diyen Savran, Nevşehir Belediyesi olarak yaşlılar için bugüne kadar hiçbir zorluktan kaçmadan yaptıkları çalışmaların, bundan sonra da artarak süreceğini belirtti.

 

Savran, “Bugün büyüklerimizi hem ziyaret edelim hem de güzel dualarını alalım dedik. Ülkemiz, şehrimiz ve güzel hizmetler yapabilmek için kendimize dua istedik. Çünkü onların duaları bize güç veriyor. Allah onlara sağlıklı ve uzun ömür versin. Onlar mutlu olduğunda bizde mutluyuz. Bu duygu ve düşüncelerle, yaşlılarımızın Yaşlılar Haftası’nı kutluyorum. Onların sadece bu hafta değil daima baş tacımız olduğunu özellikle vurgulayarak, sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyor, ellerinden öpüyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.