Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Belediye çalışanlarından başkana doğum günü sürprizi

İLÇELER 24.05.2022 - 12:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Belediye çalışanlarından başkana doğum günü sürprizi

Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi'ye belediye çalışanları sürpriz bir doğum günü kutlaması tertip ettiler.
    NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi'ye belediye çalışanları sürpriz bir doğum günü kutlaması tertip ettiler.     AK Parti Gülşehir kadın kolları başkanının da görev aldığı doğum günü sürprizinde; "İyi ki Doğdunuz Sn Başkanım. Nihayetinde Bir Fatih Başkan Kolay Yetişmiyor, Sağlıkla mutlulukla huzurla nice yıllara" temennisinde bulunuldu.     Başkan Çiftçi çalışanlarına bu sürpriz kutlama için teşekkür etti.    
Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi'ye belediye çalışanları sürpriz bir doğum günü kutlaması tertip ettiler.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi'ye belediye çalışanları sürpriz bir doğum günü kutlaması tertip ettiler.  

 

AK Parti Gülşehir kadın kolları başkanının da görev aldığı doğum günü sürprizinde; "İyi ki Doğdunuz Sn Başkanım. Nihayetinde Bir Fatih Başkan Kolay Yetişmiyor, Sağlıkla mutlulukla huzurla nice yıllara" temennisinde bulunuldu.  

 

Başkan Çiftçi çalışanlarına bu sürpriz kutlama için teşekkür etti.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.