MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Benzin ve motorine indirim geliyor

TÜRKİYE GÜNDEMİ 15.03.2022 - 17:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Benzin ve motorine indirim geliyor

Zam üstüne zam gelen akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi.
  Son zamanlarda artan petrol fiyatları akaryakıta zam olarak yansımıştı. Art ardına gelen zamlar sonrası araç sahiplerini sevindiren gelişme yaşandı. Petrol fiyatlarındaki sert düşüş, akaryakıt fiyatlarına indirim olarak yansıyacak. Buna göre; motorin fiyatlarına 15 Mart'ta gelen 2 lira 38 kuruşluk indirimin ardından, benzin ve motorin fiyatlarında yeni bir indirim bekleniyor.   Rusya ile Ukrayna arasındaki görüşmelerden gelen olumlu mesajların etkisiyle petrol fiyatları yüzde 7'nin üzerinde değer kaybederek 100 doların altına geriledi. Petrol fiyarlarındaki düşüşün pompaya indirim olarak yansıması bekleniyor. Buna göre 16 Mart 2022'den itibaren geçerli olmak üzere benzin fiyatlarında 1 lira 76 kuruş, motorinde 93 kuruş indirim bekleniyor. İşte akaryakıt fiyatlarına ilişkin son dakika haberinin ayrıntıları...
Zam üstüne zam gelen akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi.

 

Son zamanlarda artan petrol fiyatları akaryakıta zam olarak yansımıştı. Art ardına gelen zamlar sonrası araç sahiplerini sevindiren gelişme yaşandı. Petrol fiyatlarındaki sert düşüş, akaryakıt fiyatlarına indirim olarak yansıyacak. Buna göre; motorin fiyatlarına 15 Mart'ta gelen 2 lira 38 kuruşluk indirimin ardından, benzin ve motorin fiyatlarında yeni bir indirim bekleniyor.

 

Rusya ile Ukrayna arasındaki görüşmelerden gelen olumlu mesajların etkisiyle petrol fiyatları yüzde 7'nin üzerinde değer kaybederek 100 doların altına geriledi. Petrol fiyarlarındaki düşüşün pompaya indirim olarak yansıması bekleniyor. Buna göre 16 Mart 2022'den itibaren geçerli olmak üzere benzin fiyatlarında 1 lira 76 kuruş, motorinde 93 kuruş indirim bekleniyor. İşte akaryakıt fiyatlarına ilişkin son dakika haberinin ayrıntıları...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.