MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Berberler Odası Başkanı Taşhan’dan uyarı

NEVŞEHİR 09.04.2021 - 09:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Berberler Odası Başkanı Taşhan’dan uyarı

Koronavirüs vaka sayılarının ve vefat sayılarının arttığı bugünlerde Nevşehir Berberler, Kuaförler ve Güzellikleri Merkezleri Odası Başkanı Cengiz Taşhan üyelerine çeşitli malzemeler dağıtırken, önemli uyarılarda da bulundu.
  NEVŞEHİR(MHA) Koronavirüs vaka sayılarının ve vefat sayılarının arttığı bugünlerde Nevşehir Berberler, Kuaförler ve Güzellikleri Merkezleri Odası Başkanı Cengiz Taşhan üyelerine çeşitli malzemeler dağıtırken, önemli uyarılarda da bulundu.     Oda yönetim kurulu üyeleriyle birlikte berber, kuaför ve güzellik salonları işletmelerine tek kullanımlık havlu, çalışma rehberi ve maske dağıtımında bulunan Nevşehir Berberler, Kuaförler ve Güzellikleri Merkezleri Odası Başkanı Cengiz Taşhan, üyelerinin tekrar bir kapanma ile karşı karşıya kalmamaları için belirlenen kurallara harfiyen uymaları çağırısında bulundu.     Taşhan, "Yapılan denetimlerde gösteriyor ki berber, kuaför ve güzellik salonu işletmecilerimiz koronavirüs tedbirlerine çok büyük bir oranda riayet ediyor. Ülkemiz genelinde vaka ve vefat sayılarının arttığı bugünlerde esnaflarımızdan belirlenen kurallara uyum konusunda daha titiz olmalarını istiyoruz. İşletmelerimizin tekrar bir kapanma ile karşı karşıya kalmaması için maske - sosyal mesafe ve hijyen kurallarına azami ölçüde dikkat edilmesini istiyoruz" ifadelerinde bulundu.  
Koronavirüs vaka sayılarının ve vefat sayılarının arttığı bugünlerde Nevşehir Berberler, Kuaförler ve Güzellikleri Merkezleri Odası Başkanı Cengiz Taşhan üyelerine çeşitli malzemeler dağıtırken, önemli uyarılarda da bulundu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Koronavirüs vaka sayılarının ve vefat sayılarının arttığı bugünlerde Nevşehir Berberler, Kuaförler ve Güzellikleri Merkezleri Odası Başkanı Cengiz Taşhan üyelerine çeşitli malzemeler dağıtırken, önemli uyarılarda da bulundu.  

 

Oda yönetim kurulu üyeleriyle birlikte berber, kuaför ve güzellik salonları işletmelerine tek kullanımlık havlu, çalışma rehberi ve maske dağıtımında bulunan Nevşehir Berberler, Kuaförler ve Güzellikleri Merkezleri Odası Başkanı Cengiz Taşhan, üyelerinin tekrar bir kapanma ile karşı karşıya kalmamaları için belirlenen kurallara harfiyen uymaları çağırısında bulundu.  

 

Taşhan, "Yapılan denetimlerde gösteriyor ki berber, kuaför ve güzellik salonu işletmecilerimiz koronavirüs tedbirlerine çok büyük bir oranda riayet ediyor. Ülkemiz genelinde vaka ve vefat sayılarının arttığı bugünlerde esnaflarımızdan belirlenen kurallara uyum konusunda daha titiz olmalarını istiyoruz. İşletmelerimizin tekrar bir kapanma ile karşı karşıya kalmaması için maske - sosyal mesafe ve hijyen kurallarına azami ölçüde dikkat edilmesini istiyoruz" ifadelerinde bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.