Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Beşinci durak Yeni mahalleydi

NEVŞEHİR 19.10.2021 - 12:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Beşinci durak Yeni mahalleydi

Sosyal uyum kapsamında mahalle ziyaretlerinin Beşincisi Merkez Yeni Mahalle Muhtarlığı ile devam etti.
  NEVŞEHİR(MHA) Sosyal uyum kapsamında mahalle ziyaretlerinin Beşincisi Merkez Yeni Mahalle Muhtarlığı ile devam etti.   Yeni Mahalle Muhtarı Süleyman Balalan’ın eşlik ettiği ziyarette, Göç idaresi il Müdürü Akif Doksar Türk ve yabancı esnaflara ve Suriye uyruklu ailelere hane ziyareti gerçekleştirilerek mahallede sosyal uyumda yaşanan zorluklar ve öneriler üzerine görüşmeler yapıldı. 
Sosyal uyum kapsamında mahalle ziyaretlerinin Beşincisi Merkez Yeni Mahalle Muhtarlığı ile devam etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Sosyal uyum kapsamında mahalle ziyaretlerinin Beşincisi Merkez Yeni Mahalle Muhtarlığı ile devam etti.

 

Yeni Mahalle Muhtarı Süleyman Balalan’ın eşlik ettiği ziyarette, Göç idaresi il Müdürü Akif Doksar Türk ve yabancı esnaflara ve Suriye uyruklu ailelere hane ziyareti gerçekleştirilerek mahallede sosyal uyumda yaşanan zorluklar ve öneriler üzerine görüşmeler yapıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.