MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Beşir Derneği, çocukları sevindirmeye devam ediyor

NEVŞEHİR 04.10.2021 - 17:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Beşir Derneği, çocukları sevindirmeye devam ediyor

Beşir Derneği Nevşehir Temsilciliği ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları eğitim-öğretim hayatını başarı ile sürdürebilsin diye yaptığı yardım ve destek çalışmalarına devam ediyor.
  Beşir Derneği Nevşehir Temsilciliği ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları eğitim-öğretim hayatını başarı ile sürdürebilsin diye yaptığı yardım ve destek çalışmalarına devam ediyor. Beşir Derneği tarafından yapılan faaliyetlerde bölgedeki ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına okul üniforması ve ayakkabı yardımı yapıldı.   2021-2022 Eğitim Öğretim yılını açılması ile birlikte Beşir Derneği’nin eğitim yardımları kapsamında İhtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kırtasiye malzemesi, okul üniforması ve ayakkabı yardımları yaparak gönülleri fet etti.   Beşir Derneği Nevşehir Temsilcisi Erdal Yıldırım, “ Hayra vesile olan Hayırseverlere tşk ederek; Yüzlerin gülmesine vesile olmak isteyen Hayırseverlerimizin derneğimize iletişime geçmesini istedi” dedi.
Beşir Derneği Nevşehir Temsilciliği ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları eğitim-öğretim hayatını başarı ile sürdürebilsin diye yaptığı yardım ve destek çalışmalarına devam ediyor.

 

Beşir Derneği Nevşehir Temsilciliği ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları eğitim-öğretim hayatını başarı ile sürdürebilsin diye yaptığı yardım ve destek çalışmalarına devam ediyor. Beşir Derneği tarafından yapılan faaliyetlerde bölgedeki ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına okul üniforması ve ayakkabı yardımı yapıldı.

 

2021-2022 Eğitim Öğretim yılını açılması ile birlikte Beşir Derneği’nin eğitim yardımları kapsamında İhtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kırtasiye malzemesi, okul üniforması ve ayakkabı yardımları yaparak gönülleri fet etti.

 

Beşir Derneği Nevşehir Temsilcisi Erdal Yıldırım, “ Hayra vesile olan Hayırseverlere tşk ederek; Yüzlerin gülmesine vesile olmak isteyen Hayırseverlerimizin derneğimize iletişime geçmesini istedi” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.