MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

BİLSEM öğrencisinden Türkiye derecesi

EĞİTİM 09.06.2021 - 09:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

BİLSEM öğrencisinden Türkiye derecesi

TÜBİTAK 52. 2204- A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Nevşehir Halil İncekara BİLSEM'den Türkiye derecesi geldi.
  NEVŞEHİR(MHA) TÜBİTAK 52. 2204- A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Nevşehir Halil İncekara BİLSEM'den Türkiye derecesi geldi.     Hüseyin Berkay Ergin ve danışman öğretmeni Ayşe Kayaalp'in  hazırlamış olduğu "2021'e Doğru Hacı Bektaş Veli Yolu"  isimli edebiyat alanı projesi Mart ayında yapılan Kayseri bölge finallerinde, 7 il arasından, Edebiyat alanı 1.si oldu.     Bölge 1.si olarak katılım sağlanan Türkiye finallerinde Nevşehir'i temsil eden bu proje yapılan değerlendirmeler sonucunda 2.615 farklı okuldan, 19109 öğrencinin hazırladığı 14010 proje içerisinden Türkiye 3. lüğünü kazandı.    Okul idaresi, "Öğrencimiz Hüseyin Berkay Ergini ve danışman öğretmeni Ayşe Kayaalp'i tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Nevşehir Bilsem olarak TÜBİTAK projelerindeki başarılarımızı her yıl artırarak ilimizi temsil etmemin gururunu yaşıyoruz" mesajı yayınladı.   
TÜBİTAK 52. 2204- A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Nevşehir Halil İncekara BİLSEM'den Türkiye derecesi geldi.

 

NEVŞEHİR(MHA) TÜBİTAK 52. 2204- A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Nevşehir Halil İncekara BİLSEM'den Türkiye derecesi geldi.  

 

Hüseyin Berkay Ergin ve danışman öğretmeni Ayşe Kayaalp'in  hazırlamış olduğu "2021'e Doğru Hacı Bektaş Veli Yolu"  isimli edebiyat alanı projesi Mart ayında yapılan Kayseri bölge finallerinde, 7 il arasından, Edebiyat alanı 1.si oldu.  

 

Bölge 1.si olarak katılım sağlanan Türkiye finallerinde Nevşehir'i temsil eden bu proje yapılan değerlendirmeler sonucunda 2.615 farklı okuldan, 19109 öğrencinin hazırladığı 14010 proje içerisinden Türkiye 3. lüğünü kazandı. 

 

Okul idaresi, "Öğrencimiz Hüseyin Berkay Ergini ve danışman öğretmeni Ayşe Kayaalp'i tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Nevşehir Bilsem olarak TÜBİTAK projelerindeki başarılarımızı her yıl artırarak ilimizi temsil etmemin gururunu yaşıyoruz" mesajı yayınladı.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.