MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bin Meslek Lisesi sanatsal etkinliklerde buluşuyor projesi ödül töreni yapıldı

EĞİTİM 24.06.2021 - 18:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Bin Meslek Lisesi sanatsal etkinliklerde buluşuyor projesi ödül töreni yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen “Bin Meslek Lisesi Sanatsal etkinliklerde buluşuyor” projesi ödül töreni düzenlendi.
  Milli eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen programda ödül sahipleri ödüllerini Şehit Demet Sezen Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin rehberliğinde düzenlenen program hakkında Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen “1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Buluşuyor” isimli etkinlikte Şehit Demet Sezen Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerimizin rehberliğinde “Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi” kapsamında yer alan Nevşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ürgüp Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Acıgöl 15 Temmuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerimiz güzel eserler çıkarıp resim ve müzik alanlarında yarıştılar. Projeye dahil olan okullardan 23 öğrencinin katıldığı yarışmada Güzel Sanatlar Lisesinden 11 öğretmen ve 23 öğrenci rehberlik yaptı denildi.   Düzenlenen ödül töreninde dereceye giren öğrencilere diz üstü bilgisayar ve tablet hediye edildi.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen “Bin Meslek Lisesi Sanatsal etkinliklerde buluşuyor” projesi ödül töreni düzenlendi.

 

Milli eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen programda ödül sahipleri ödüllerini Şehit Demet Sezen Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin rehberliğinde düzenlenen program hakkında Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen “1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Buluşuyor” isimli etkinlikte Şehit Demet Sezen Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerimizin rehberliğinde “Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi” kapsamında yer alan Nevşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ürgüp Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Acıgöl 15 Temmuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerimiz güzel eserler çıkarıp resim ve müzik alanlarında yarıştılar. Projeye dahil olan okullardan 23 öğrencinin katıldığı yarışmada Güzel Sanatlar Lisesinden 11 öğretmen ve 23 öğrenci rehberlik yaptı denildi.

 

Düzenlenen ödül töreninde dereceye giren öğrencilere diz üstü bilgisayar ve tablet hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.